loader
Intracom Telecom si COMATEC Ally incep implementarea unei noi solutii IPTV intr-un un complex rezidential din Regatul Arabiei Saudite

Intracom Telecom si COMATEC Ally incep implementarea unei noi solutii IPTV intr-un un complex rezidential din Regatul Arabiei Saudite

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme de telecomunicatii si solutii, activand in Romania prin Intrarom, a anuntat astazi ca, in parteneriat cu COMATEC, va demara implementarea unei solutii IPTV intr-un complex de lux din Regatul Arabiei Saudite.

Implementarea acestei solutii se bazeaza pe solutia  fs | cdn ™ Anywhere IPTV & OTT a Intracom Telecom, platforma premiata ce permite furnizarea de continut video de inalta calitate pentru televizoare si dispozitive inteligente, in timp ce partenerii au in plan ca in viitorul apropiat sa introduca si servicii interactive suplimentare, cum ar fi network DVR si Restart TV.

COMATEC, avand o experienta demonstrata si matura atat in domeniul constructiilor, cat si in cel al telecomunicatiilor, este un antreprenor modern din Regatul Arabiei Saudite, orientat sa exploreze implementarea unor noi oportunitati tehnologice cum ar fi serviciile de continut IPTV si Over The Top (OTT) pentru piata de complexuri rezidentiale si pentru cea hoteliera, aflate in continua crestere. Atat COMATEC, cat si Intracom Telecom au agreat sa colaboreze strategic pentru a adresa domeniul hotelier in Regatul Arabiei Saudite si in regiunea Orientului Mijlociu, in general.

Dl. Rad Marji, Director General COMATEC, a declarat: "Lista de implementari la nivel global a platformei fs | cdn ™ Anywhere si usurinta de extindere a capacitatii acesteia a jucat un rol cheie in procesul de luare a deciziilor. De-a lungul intregului proces, am evaluat atat agilitatea in afaceri a Intracom Telecom, cat si referintele si capabilitatile lor in domeniul tehnologic care completeaza perfect strategia noastra de crestere si inovare in Regatul Arabiei Saudite ".

"In cadrul Intracom Telecom suntem incantati de cooperarea cu COMATEC", a declarat dl. Sotiris Bithas, Director de Marketing al Departamentului Telco Software Business Intracom Telecom, adaugand ca "Platforma noastra IPTV / OTT a fost implementata cu succes in peste 40 de companii operatori Telco & Cablu din SUA si Europa. Asteptam cu nerabdare sa abordam impreuna cu COMATEC provocarea de a raspunde necesitatilor serviciilor de continut video digital din piata emergenta si in continua crestere a sectorului hotelier din Arabia Saudita ".

Autori

foto
INTRAROM SA