loader
Intracom Telecom semneaza un acord de mai multe milioane de USD cu Maxnet in Sudan

Intracom Telecom semneaza un acord de mai multe milioane de USD cu Maxnet in Sudan

Compania furnizeaza sistemul sau de acces wireless WiBAS™ in banda de 28 GHz pentru modernizarea retelei

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a anuntat semnarea unui acord-cadru cu Maxnet, furnizor de servicii de conectivitate pentru internet si date in Sudan, pentru furnizarea sistemelor de acces wireless WiBAS™. Se preconizeaza ca proiectul va fi finalizat pana in 2025.

In cadrul acestui acord in valoare de mai multe milioane de USD, Intracom Telecom furnizeaza cea mai recenta generatie de terminale radio WiBAS™-Connect si hub-uri OSDR, un sistem wireless Point-to-Multipoint (PMP) capabil sa conecteze pana la 120 de abonati la un sector de statie de baza, impreuna cu sistemul de gestionare si automatizare a ciclului de viata al retelei al companiei, uni|MS™.

Maxnet, in conformitate cu strategia sa de modernizare a retelei, adopta tehnologia superioara a Intracom Telecom in cadrul spectrului de 28 GHz, urmareste sa inlocuiasca sistemele radio in banda nelicentiate si tehnologia si infrastructura mai veche si isi extinde acoperirea si performanta retelei.

Intracom Telecom furnizeaza deja tehnologia WiBAS™ catre Maxnet inca din 2021, construind o retea PMP(Point-to-Multipoint) de pionierat pentru sectorul bancar din Sudan si imbunatatind conectivitatea pentru clientii rezidentiali si corporativi de top din tara. Reteaua este interoperabila si compatibila cu cea mai recenta tehnologie a companiei, WiBAS™ G5, care se asteapta sa fie inclusa in livrari.

Elrashied Abdalla Mahmoud, Directorul General Maxnet, a declarat "Suntem foarte incantati sa implementam solutia FWA ultra-broadband WiBAS™ a Intracom Telecom in Sudan. WiBAS™ a permis companiei Maxnet sa furnizeze conectivitate in banda larga cu cerinte de capacitate in crestere, la o viteza si o calitate superioara a serviciilor. Clientii nostri sunt foarte fericiti si multumiti de serviciile MaxNet, iar noi suntem foarte recunoscatori Intracom Telecom pentru sprijinul acordat."

John Tenidis, Director Intracom Telecom's Wireless Solutions Portfolio, a comentat: "Suntem incantati sa ne consolidam in continuare parteneriatul cu Maxnet, care a inceput in 2021, suntem onorati sa contribuim la succesul lor de business si suntem pregatiti sa furnizam o conexiune de mai buna calitate pentru retelele private din Sudan, pentru clientii enterprise cu o calitate superioara de conectivitate fiabila.. Tehnologia noastra WiBAS™ ofera cea mai mare capacitate din industrie, cea mai buna tehnologie radio pentru servicii fara intreruperi si cel mai larg set de functii de retea pentru a satisface cerintele stricte ale Maxnet."

Autori

foto
INTRAROM SA