loader
Intracom Telecom primeste premiul “Contributie Excelenta la valorile TM Forum”

Intracom Telecom primeste premiul “Contributie Excelenta la valorile TM Forum”

Premiul "Contributie Excelenta la Valorile TM Forum" recunoaste cele mai bune practici de implementare si de utilizare a Inteligentei Artificiale (AI) la scara larga

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, are placerea sa anunte distinctia sa obtinuta in cadrul proiectului Catalyst al TM Forum "AIOps Asigurarea Serviciilor Autonome", la care societatea participa activ. Premiul "Contributie Excelenta la Valorile TM Forum" recunoaste cele mai bune practici de implementare si de utilizare a Inteligentei Artificiale (AI) la scara larga, contribuind astfel la programul de Colaborare AIOps al TM Forum.

Prin acest proiect, toti participantii au vrut sa demonstreze cum Inteligenta Artificiala (AI) poate asigura Servicii de tip closed-loop in functiile de retea CSP (Communications Service Providers), construind bazele retelor autonome. Mai exact, Intracom Telecom s-a concentrat pe optimizarea amprentei energetice a Functiilor de Retea Virtualizata (VNF) in centrele de date Virtualizarea Functiilor de Retea (NFV) mentinand in acelasi timp Service-Level Objectives (SLO), folosindu-se de platforma sa de Inteligenta a Resurselor NFV (NFV-RI).

Programul Catalyst a fost o ocazie excelenta si un proof-of-concept care a adus beneficii tangibile si masurabile in afacerile si operatiunile CSP-urilor, mai exact o experienta imbunatatita pentru clienti, costuri optimizate si o mai buna performanta de afaceri.

Sotiris Bithas, Telco Software Marketing Director la Intracom Telecom, a comentat: „Participarea la proiectul AIOps Autonomous Service Assurance Catalyst si colaborarea cu o echipa de Service Providers si Vendori internationali importanti, pe langa faptul ca a fost o experienta excelenta, ne-a inspirat sa continuam sa investim in aceasta noua zona AI, pentru a sprijini mai bine operatiunile CSP-urilor prin solutiile noastre inovatoare, precum platforma lansata recent, NFV Resource Intelligence.”

Autori

foto
INTRAROM SA