loader
Intracom Telecom continua sa imbunatateasca Conectivitatea Politiei Metropolitane din Varsovia

Intracom Telecom continua sa imbunatateasca Conectivitatea Politiei Metropolitane din Varsovia

Sistemele wireless WiBAS™ OSDR fabricate in Romania, la Intrarom, imbunatatesc reteaua de backhaul CCTV a Politiei

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, in parteneriat cu Xentia, un distribuitor polonez de solutii voce, date si wireless broadband pentru sisteme de supraveghere, continua sa consolideze conectivitatea Politiei Metropolitane din Varsovia (KSP Varsovia) prin extinderea retelei de transmisie CCTV existente a KSP Varsovia folosind solutia wireless WiBAS™ OSDR PtMP la 28 GHz. Reteaua va fi folosita si pentru retelele de backhaul ale Sectiilor de Politie conectand astfel toate sediile Politiei districtuale din Varsovia.

Folosindu-se de capacitatile exceptionale WiBAS™ OSDR ale Intracom Telecom si de performanta superioara a acesteia, KSP Varsovia isi va imbunatati supravegherea CCTV cu camere HD in tot orasul care vor oferi informatii precise privind infractiunile si alte evenimente care au loc in zonele acoperite de sistemul de supraveghere.

Mai exact, prin acest proiect, reteaua WiBAS™ functionala si deja dezvoltata din 2015, va fi modernizata astfel incat perioada de indisponibilitate a camerelor CCTV sa fie minima iar reteaua sa se extinda prin adaugarea unor noi camere. Totodata, sistemul avansat de management al retelelor, imbogatit cu multiple functii, uni|MS™, care a fost deja implementat va fi actualizat la cea mai noua versiune pentru a sustine intreaga retea radio, asigurand noi functii, precum configuratia inelara si nu numai.

Suntem mandri de increderea continua a KSP Varsovia in Intracom Telecom pentru modernizarea retelei sale. Continuarea parteneriatului nostru cu Politia Metropolitana din Varsovia este o dovada clara a calitatii tehnologiei dezvoltate de Intracom Telecom. Sprijinul local si serviciile furnizate de Xentia sunt un ingredient cheie al succesului nostru. Ofertele noastre MW, pe langa piata de telecomunicatii, au fost proiectate pentru a satisface cerintele aplicatiilor tip misiune critica si comunicatii sensibile”, a subliniat John Tenidis, Director de Marketing al Portofoliului de Solutii Wireless Intracom Telecom.

Proiectul a inceput in septembrie 2020 si este estimat sa se incheie in martie 2021.

Autori

foto
INTRAROM SA