loader
Intracom Telecom isi prezinta tehnologia E-Band si Green FWA mmWave la WISPAPALOOZA 2023

Intracom Telecom isi prezinta tehnologia E-Band si Green FWA mmWave la WISPAPALOOZA 2023

Sistemele radio expuse sunt fabricate in Romania, la Intrarom

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, isi anunta participarea in calitate de Sponsor Platinum la WISPAPALOOZA, cel mai important eveniment dedicat furnizorilor de servicii de internet wireless, care va avea loc in perioada 09-12 octombrie 2023 in Las Vegas.

La standul #335, Intracom Telecom isi prezinta cu mandrie tehnologiile sale inovatoare. Printre produsele prezentate se numara seria de sisteme radio produse la Intrarom:  WiBAS™ G5, o tehnologie de ultima generatie - Green FWA mmWave 24-28GHz, UltraLink™ -GX80 in prima linie a sistemelor radio in banda E si solutia de transmisie Full Outdoor MW OmniBAS™ -BX la 18GHz, eficienta din punct de vedere al costurilor, cu transmisie Full Outdoor MW. Cele doua din urma se combina pentru a forma un sistem radio Dual Band (DB) care valorifica benzile de frecventa mai joase pentru o acoperire extinsa si o capacitate moderata, alaturi de E-Band cu frecvente scurte/medii si o capacitate de 10Gbps - oferind astfel o solutie ideala pentru retelele din era 5G.

Compania va prezenta, de asemenea, solutia sa de streaming TV de ultima generatie, fc|cdn™ Anywhere, oferind vizitatorilor posibilitatea de a explora avantajele unei platforme de servicii IPTV si multiplay de viitor.

Autori

foto
INTRAROM SA