loader
Intracom Telecom incorporeaza functionalitatea IP/MPLS in sistemul radio E-Band complet outdoor UltraLinkTM- GX80

Intracom Telecom incorporeaza functionalitatea IP/MPLS in sistemul radio E-Band complet outdoor UltraLinkTM- GX80

Investitia Intracom Telecom intr-un pachet IP/MPLS pentru echipamentele radio in banda E a fost posibila datorita platformei flexibile de retea a dispozitivului UltraLink™-GX80

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, anunta imbunatatirea caracteristicilor din portofoliul sau de sisteme radio in banda E, prin introducerea compatibilitatii cu functionalitatea IP/MPLS extinsa in sistemul sau radio xHaul de ultima generatie, UltraLinkTM-GX80. Solutia companiei va fi prezentata in cadrul MWC Las Vegas 2022, 28-30 septembrie, la standul sau cu numarul W1.540.

UltraLinkTM-GX80, un sistem radio E-Band de inalta performanta de 10Gbit/s, complet outdoor, care ofera o gama de link-uri si o eficienta spectrala de top pe piata, acceptand acum functionalitati avansate de retea de nivel 3 (L3) si gazduind o serie intreaga de software IP/MPLS, fara a necesita utilizarea unor unitati de retea dedicate suplimentare pentru a o administra. Furnizorii de servicii de comunicatii, cum sunt operatorii de retele de acces fix si operatorii de retele mobile, pot profita de aceasta functionalitate pentru a furniza servicii avansate de retea multi-gigabit L3 si L2 pana la extremitatea retelei lor, la locatiile clientilor de mare importanta pentru companii sau pentru a furniza fluxuri de backhaul catre statiile de baza 4G si 5G.

UltraLinkTM-GX80 poate suporta un set extins de functionalitati de retea L3, cum ar fi: IPv4 Routing (OSPF, IS-IS, BGP, RIPv1/RIPv2), MPLS LDP, RSVP-TE, MP-BGP, BFD, MPLS-OAM si ofera servicii avansate end-to-end bazate pe IP/MPLS, cum ar fi : L3VPN, L2VPN VPWS, L2VPN VPLS. Echipamentele radio deja instalate pot fi actualizate cu noul software pentru a sustine functionalitatea IP/MPLS, ceea ce permite o protectie a investitiei.

 Compatibilitatea functionalitatii L3 a UltraLinkTM-GX80 reduce necesitatea instalarii unor unitati de retea suplimentare, care adauga costuri, complexitate si cerinte suplimentare de spatiu si consum de energie.

John Tenidis, Marketing Director Intracom Telecom's Wireless Solutions Portfolio, a declarat  "Investitia noastra intr-un pachet IP/MPLS pentru echipamentele noastre radio in banda E a fost posibila datorita platformei flexibile de retea a dispozitivului UltraLink™-GX80. Anticipand momentul in care retelele 5G vor deveni tendinta dominanta, ne-am pregatit, iar acum suntem pregatiti cu o oferta de pionierat. Cu siguranta ne ajutam clientii sa economiseasca sume importante de bani cheltuite pe cell site boxes care gazduiesc un astfel de software, sugerand o solutie mai eleganta care ii respecta si pe clientii care au implementat deja acest dispozitiv si care pot face upgrade doar cu un nou software.”

Autori

foto
INTRAROM SA