loader
De Ziua Internationala a Turismului, Up Romania vrea sa-i convinga pe turisti ca „Romania chiar e frumoasa” si e cea mai buna destinatie de vacanta

De Ziua Internationala a Turismului, Up Romania vrea sa-i convinga pe turisti ca „Romania chiar e frumoasa” si e cea mai buna destinatie de vacanta

Noua campanie va dura un an si-l va avea ca ambasador pe cunoscutul fotograf Sorin Onisor, care a strabatut de-a lungul ultimilor 12 ani toate regiunile geografice ale Romaniei

De Ziua Internationala a Turismului, Up Romania anunta lansarea campanei „Romania chiar e frumoasa”, menita sa promoveze frumusetile naturale ale Romaniei si sa-i convinga pe turisti sa aleaga cu prioritate destinatii de vacanta de pe teritoriul tarii noastre.

Noua campanie va dura un an si-l va avea ca ambasador pe cunoscutul fotograf Sorin Onisor, care a strabatut de-a lungul ultimilor 12 ani toate regiunile geografice ale Romaniei, suprinzand prin lentila camerei peisaje mirifice, sate pitoresti, traditii si obiceiuri de demult si oameni ai locurilor. El se va alatura eforturilor Up Romania de a sustine dezvoltarea turismului intern promovand aceste imagini si participand activ la derularea campaniei.

Up Romania va expune si va promova in mediul online, prin actiuni de marketing si comunicare, fotografii din regiuni ale Romaniei: Maramures, Bucovina, Transilvania, Banat si Dobrogea, realizate de Sorin Onisor. Totodata, campania va implica angajatii Up Romania si comunitatea de beneficiari ai produselor companiei. 

Credem in potentialul pe care Romania il are atunci cand vine vorba despre locuri de vizitat si ne dorim sa punem o caramida la promovarea turismului romanesc prin a arata comunitatilor online, clientilor, afiliatilor si beneficiarilor Up, ca tara noastra merita sa figureze in planurile de vacante a cat mai multor romani si turisti internationali. Este o campanie-manifest, menita sa ne faca sa constientizam cat de frumoasa e Romania si cat de mult merita sa fie descoperita de catre noi toti”, a declarat Loredana Vatavoiu Marketing Director Up Romania.

                                          

Campania „Romania chiar e frumoasa” este dusa mai departe prin beneficiul extrasalarial cardul Up Vacanta, prin care beneficiarii au la dispozitie o retea din toate regiunile turistice ale Romaniei, ce cuprinde cateva mii de unitati si agentii de turism acreditate. Cardul poate fi folosit la plata transportului, cazarii, a meselor, a tratamentelor si a serviciilor de agrement dorite.

Beneficiarii pot achizitiona produse si servicii oferite de agentii de turism, hoteluri, pensiuni si unitati de tratament balnear din Romania.

Conform celor mai recente date Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), valoarea tichetelor de vacanta emise in 2022 este de peste un miliard de lei. Aceasta suma reprezinta o crestere de patru ori fata de cea inregistrata anul trecut. De asemenea, 25% dintre vacantele din acest an in Romania au fost platite cu tichete de vacanta.

Acest beneficiu extrasalarial sustine de ani de zile turismul in Romania, platile cu acest card fiind acceptate doar pe teritoriul tarii noastre. Angajatii au nevoie de repaus si de deconectare intr-un cadru cat mai relaxant, care nu trebuie sa fie neaparat la mii de kilometri de casa. Romania are o enorma varietate de destinatii turistice si ne-ar trebui o viata intreaga ca sa le vizitam pe toate. Acum avem la dispozitie si metode moderne, puse la dispozitie de angajator pentru a accesa aceasta bucurie”, a mai spus Loredana Vatavoiu

Fotograful Sorin Onisor, prin munca sa, este un ambasador al Romaniei, care a reprezentat brandul de tara in cadrul vernisajelor organizate la nivel international in Europa, Asia si SUA. A strabatut tara, de la satele de munte risipite, la regiunile de deal, munte si asezarile din Delta Dunarii, surprinzand in fotografiile sale magia traditiilor romanesti si locuri turistice de pus pe lista de dorinte.

Ma bucur sa vad companii care se implica in promovarea locurilor frumoase din Romania si in incurajarea romanilor sa exploreze multitudinea de locuri superbe, care merita vizitate. De asemenea, ca <vanator> avid de locuri noi din Romania, sunt onorat de aceasta colaborare si sper ca impreuna cu Up, sa impulsionam cat mai multi oameni sa descopere ca Romania chiar e frumoasa”, a declarat Sorin Onisor.

                                         

Despre Up Romania:

Up Romania face parte din Grupul Up si deserveste peste 25.000 de clienti si peste 800.000 de beneficiari. Cu o prezenta de 20 de ani in Romania, compania ofera diverse instrumente de motivare si solutii financiare avantajoase pentru performanta businessului companiilor:

1. Produse si servicii care faciliteaza viata de zi cu zi a salariatilor prin accesul la beneficii in multe domenii – carduri Up Dejun, Up Cadou, Up Cultura, Up Vacanta, tichete de cresa; Up Achizitii – platforma dedicata achizitiilor inteligente pentru companii mici si mijlocii – IMM;

2. Platforma de beneficii flexibile – Up MultiBeneficii; 

3. Solutii digitale interactive de incentivare si recompensare – STIM Online; 

4. Servicii dedicate comerciantilor; 

5. Solutii personalizate pentru modernizarea sectorului de actiune sociala - tichete sociale, tichete sociale pentru gradinita;

www.upromania.ro

Autori

foto
UP ROMANIA SRL