loader
Intracom Telecom este Intel Network Builders Solution Plus Partner

Intracom Telecom este Intel Network Builders Solution Plus Partner

Intel Network Builders, un ecosistem global si matur, evalueaza anual partenerii ce sunt pe deplin aliniati la misiunea sa de a genera inovatii digitale ce accelereaza transformarea retelei

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a anuntat ca i s-a acordat distinctia “Solution Plus Partner” in cadrul programului Intel Network Builders 2020 Winners’ Circle Awards. Aceasta distinctie recunoaste contributia companiei Intracom Telecom la accelerarea retelelor de generatie a 5 a si la transformarea retelei virtuale, precum si pentru colaborarea sa remarcabila in interiorul ecosistemul Intel Network Builders.

Intel Network Builders, un ecosistem global si matur, evalueaza anual partenerii ce sunt pe deplin aliniati la misiunea sa de a genera inovatii digitale ce accelereaza transformarea retelei.

Intracom Telecom a devenit un membru valoros al ecosistemului Intel Network Builders in 2017 si de atunci contributia la este constant la inaltime. In acest context, in 2019 companiei i-a fost acordata distinctia „Solutions Partener”, reusind in acest an prin suprematia sa tehnica si prin prezentarea platformei inovatoare NFT V Resource Intelligence™( NFV-RI™), sa treaca la nivelul urmator, devenind “Solution Plus Partner”.

Platforma Intracom Telecom's NFV-RI™ a fost premiata in cadrul programului Intel Network Builders pentru livrarea de aplicatii virtualizate si cloud-ready, bazate pe tehnologia Intel, aplicatii de varf si solutii 5G integrate cu produse comerciale. Platforma bazata pe inteligenta artificiala optimizeaza executarea serviciilor de retea virtualizate (NS) si eficienta operationala a infrastructurii pe care ruleaza. In plus, NFTV-RI™ permite automatizarea proceselor de decision-making, optimizarea distributiei si a configuratiei resurselor in orice conditii de trafic si colocare, astfel incat Service Level Objectives (SLOs) sa fie intotdeauna mentinute si resursele sa fie utilizate in mod eficient. Toate acestea se adauga la rezolvarea unei provocari extrem de complexe, care merge dincolo de expertiza umana, ceva ce este foarte necesar in epoca 5G.

Sotiris Bithas, Telco software Marketing Director al Intracom Telecom, a subliniat: “devenind partener Solution Plus in ecosistemul Intel Network Builder este o recunoastere importanta pentru Intracom Telecom, deoarece dovedeste angajamentul nostru de a dezvolta solutii inovatoare care sa conduca la transformare digitala si la inovare. In timp ce continuam sa investim si sa imbunatatim in continuare portofoliul nostru NFV & 5G, asteptam cu nerabdare urmatoarea noastra distinctie de la Intel si, impreuna cu toti partenerii si clientii nostri,sa dezvoltam in continuare obiectivul nostru comun de a imbunatati operatiunile clientilor nostri si de a spori experienta clientilor lor cu tehnologiile noastre inovatoare.’’

Autori

foto
INTRAROM SA