loader
Intracom Telecom & Computer Solutions sprijina transformarea digitala a spitalelor publice

Intracom Telecom & Computer Solutions sprijina transformarea digitala a spitalelor publice

Intracom Telecom si Computer Solutions vor instala si opera un sistem national de gestionare digitala a examinarilor imagistice (PACS), inclusiv echipamente conexe pentru infrastructura spitaliceasca

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii tehnologice, a anuntat implementarea celei de-a treia faze a unui proiect de instalare a sistemelor RIS PACS si de digitalizare a examinarilor medicale in spitalele publice si structurile de asistenta medicala primara (PHC) din Grecia, in parteneriat cu Computer Solutions. Contractul vizeaza 37 de spitale publice din Grecia, cu scopul de a moderniza operatiunile si de a reduce costurile prin intermediul tehnologiei avansate. Proiectul urmeaza sa fie finalizat pana in august 2025.

Intracom Telecom si Computer Solutions vor instala si opera un sistem national de gestionare digitala a examinarilor imagistice (PACS), inclusiv echipamente conexe pentru infrastructura spitaliceasca. Aceasta faza se concentreaza pe spitalele din regiunile sanitare 2 si 5, unde va fi implementata solutia Agfa Healthcare Modern Enterprise Imaging Solution, care va permite gestionarea eficienta a inregistrarilor si confirmarea rezultatelor.

Autori

foto
INTRAROM SA