loader
Intracom Telecom anunta numirea unui nou CEO la Ether

Intracom Telecom anunta numirea unui nou CEO la Ether

Dl Athanasios Antoulinakis a fost director general al Intracom Svyaz, avand o contributie semnificativa la operatiunile si extinderea companiei

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, anunta numirea domnului Athanasios Antoulinakis, incepand cu 1 martie 2022, in functia de director general (CEO) al Ether Applications S.A. ((ether.gr), o companie subsidiara a grupului Intracom Telecom, care activeaza in sectorul energetic.

Dl Athanasios Antoulinakis are peste 23 de ani de experienta ca director executiv in cadrul grupului, ocupand pozitii importante atat in cadrul companiei-mama, cat si in cadrul filialelor din strainatate. Inainte de a se alatura companiei Ether in calitate de director general, a fost director general al Intracom Svyaz, avand o contributie semnificativa la operatiunile si extinderea companiei.

Dl. Kartlos Edilashvili, director general interimar al Intracom Telecom Group, a declarat: "Sistemele de contorizare inteligenta (Smart Metering), precum si solutiile fotovoltaice si de Net Metering pe care Intracom Telecom le ofera pe piata prin intermediul Ether, capata o mare importanta in prezent. Ma astept ca experienta internationala de mai multi ani si competentele domnului Antoulinakis sa contribuie la dezvoltarea viitoare a companiei Ether."

Dl. Athanasios Antoulinakis, a declarat: "'Este un privilegiu pentru mine sa devin directorul general al Ether. Impreuna cu echipa exceptionala de profesionisti din cadrul companiei, ne propunem sa raspundem noilor cerinte ale pietei, dezvoltand in continuare activitatile noastre existente. Percepem evolutiile de pe piata energiei ca fiind provocarea suprema pentru a dezvolta oferte avansate pentru productia si gestionarea solutiilor energetice care sa creeze un impact pozitiv asupra sectoarelor tehnologic, economic si ecologic."

Autori

foto
INTRAROM SA