loader
Intracom Telecom anunta lansarea unei statii radio terminale de tip FWA Gigabit cu unde milimetrice

Intracom Telecom anunta lansarea unei statii radio terminale de tip FWA Gigabit cu unde milimetrice

Operatorii pot oferi acum servicii de conectivitate wireless Gigabit de inalta calitate la mai multe locuinte din zonele suburbane si rurale, datorita tehnologiei imbunatatite a modemului sistemului

Operatorii de telecomunicatii pot oferi acum abonatilor o viteza de conectare Gigabit reala cu ajutorul tehnologiei wireless cu unde milimetrice ( mmWave) la distante mari de la statia de baza. Statia radio este fabricata la Intrarom

Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a anuntat astazi lansarea noii sale statii terminale MU-MIMO cu unde milimetrice (mmWave), WiBAS™ G5 GigaConnect, produs in fabrica de la Intrarom. Compania isi prezinta produsul cu caracteristici unice la standul sau cu numarul 7B44 din sala 7, in cadrul MWC Barcelona 2023, in perioada 27 februarie - 2 martie.

Operatorii pot oferi acum servicii de conectivitate wireless Gigabit de inalta calitate la mai multe locuinte din zonele suburbane si rurale, datorita tehnologiei imbunatatite a modemului sistemului, obtinand in acelasi timp o utilizare mai mare a latimii de banda si realizarea unor retele mai dense (PMP). WiBAS™ G5 GigaConnect este un sistem radio ideal pentru locatiile de servicii care necesita retele FWA rentabile si implementate rapid, deoarece permite conectivitate IP de ultima generatie in instalari de tip "zero-footprint".

Acest terminal inovator ofera viteze de descarcare de 1 Gigabit/s, un confort operational sporit, performante fiabile si functii de economisire a energiei, in timp ce tehnologia MU-MIMO faciliteaza o utilizare ridicata a spectrului in paralel cu conexiuni rapide si fiabile. De asemenea, acesta ofera functii avansate de retea, acoperire extinsa si tehnologie radio PMP de varf in benzile de 24,25-29,50 GHz cu licenta de zona, in timp ce capacitatile sale de furnizare zero-touch permit implementarea retelei fara efort. 

John Tenidis, Marketing Director Intracom Telecom's Wireless Networks Solutions portfolio: "Odata cu lansarea comerciala a statiei radio terminale WiBAS™ G5 GigaConnect, ne indeplinim promisiunea facuta clientilor nostri pentru un astfel de dispozitiv care, in afara de vitezele de descarcare gigabit pe care le ofera, este compatibil si interoperabil cu dispozitivele WiBAS™ G5 dual-BS si G5 smart-BS din statia de baza, asigurand reutilizarea 100% a investitiei existente in retea".

Dimitrios Pantelopoulos, R&D Director Intracom Telecom’s Wireless Networks Solutions Division, a adaugat: "Ne bazam pe experienta vasta si cunostintele acumulate de echipa noastra de cercetare si dezvoltare, adunate in ultimii 30 de ani, pentru a dezvolta cele mai competitive si inovatoare produse, pentru a le permite clientilor nostri sa deserveasca un numar mult mai mare de locuinte si intreprinderi, sa isi modernizeze infrastructurile existente si sa isi reduca TCO-ul retelei. Tehnologia MU-MIMO WIBAS™ a terminalului GigaConnect permite exploatarea maxima a spectrului disponibil si asigurarea unei acoperiri extinse a zonelor rurale cu servicii de 1 Gbps".

Autori

foto
INTRAROM SA