loader
Allianz-Tiriac ii ajuta pe proprietarii de locuinta sa fie mai putin vulnerabili in fata cutremurului si ofera gratuit asigurarea obligatorie la incheierea politei facultative

Allianz-Tiriac ii ajuta pe proprietarii de locuinta sa fie mai putin vulnerabili in fata cutremurului si ofera gratuit asigurarea obligatorie la incheierea politei facultative

Polita obligatorie PAD, cu o valabilitate de un an, este oferita gratuit clientilor care incheie o asigurare de locuinta facultativa emisa de Allianz-Tiriac in perioada 1 martie – 14 aprilie 2023

Allianz-Tiriac Asigurari a dat startul unei campanii prin care sprijina proprietarii de locuinte sa-si protejeze caminele, in fata dezatrelor naturale si nu numai, oferindu-le gratuit asigurarea obligatorie PAD clientilor care incheie o asigurare facultativa de locuinta.

Polita obligatorie PAD, cu o valabilitate de un an, este oferita gratuit clientilor care incheie o asigurare de locuinta facultativa emisa de Allianz-Tiriac in perioada 1 martie – 14 aprilie 2023. Campania se adreseaza proprietarilor a caror locuinta (imobil de tip A*) nu este inca asigurata la Allianz-Tiriac sau polita de asigurare a locuintei a expirat in urma cu cel putin 30 de zile.

Romania este o tara expusa multor riscuri. Catastrofele naturale sunt cel mai de temut, din cauza impactului distructiv major pe care il pot avea. Nu le putem prognoza, de multe ori nu le putem preveni, insa le putem limita consecintele si putem deveni mai putin vulnerabili. Toata lumea trebuie sa fie constienta ca asigurarile reprezinta un instrument unic si extrem de important prin care oamenii din Romania - o tara cu expunere ridicata la riscul de cutremur - isi pot pune la adapost locuinta si bunurile”, a declarat Aurel Badea, Deputy CEO, responsabil de aria tehnica, Allianz-Tiriac.

In campanie sunt luate in considerare toate asigurarile facultative de locuinta My Home - distribuite de Allianz-Tiriac, direct sau prin intermediari, inclusiv politele emise prin intermediul bancilor partenere. Pentru clientii care opteaza pentru incheierea asigurarii prin intermediul website-ului www.allianztiriac.ro, compania va restitui contravaloarea asigurarii obligatorii dupa achitarea primei.

Prin aceasta campanie, Allianz-Tiriac isi propune sa contribuie la cresterea protectiei in randul proprietarilor de locuinte din Romania si le ofera protectie completa pentru caminelor lor.

Ce riscuri acopera asigurarea facultativa de la Allianz-Tiriac

Prin asigurarea facultativa emisa de Allianz-Tiriac, locuinta este asigurata integral, adica la valoarea ei reala, asa cum a fost evaluata in suma asigurata, impotriva unui numar mare de riscuri. Aceasta completeaza astfel asigurarea obligatorie care ofera protectie doar in cazul riscurilor catastrofale - cutremur, inundatii si alunecari de teren - si pana la limita de 10.000 de euro, respectiv 20.000 de euro, in functie de tipul locuintei, indiferent daca valoarea constructiei este mai mare.

Pe langa locuinta propriu-zisa, pot fi asigurate prin polita facultativa si bunurile care se afla in aceasta, cum ar fi mobilierul, aparatele electrice/electronice, bunurile casabile, instalatiile interioare ale cladirii, dar si raspunderea civila fata de terte persoane (de exemplu, fata de vecini, vizitatori).

Oferta de despagubire in doua ore

Accesul la beneficiile asigurarii facultative de locuinta emise de Allianz-Tiriac este rapid si simplificat, datorita Claims Tracker, un serviciu de solutionare a daunelor unic in piata locala de asigurari. Clientii care notifica daunele online, prin intermediul website-ului Allianz-Tiriac - www.allianztiriac.ro – primesc, in functie de preferinta, prin SMS sau e-mail, un link, care le permite incarcarea documentelor (ex. carte de identitate, schita spatiului) si fotografii ale avariilor din locuinta. 

In doua ore de la incarcarea tuturor documentelor, Allianz-Tiriac transmite confirmarea acoperirii si oferta de despagubire. In cazul in care oferta de despagubire este acceptata, printr-un simplu click, Allianz-Tiriac garanteaza plata despagubirii in doua zile lucratoare de la primirea acceptului.

Clientii au posibilitatea de a solicita rambursarea cheltuielilor de reparatie sau de inlocuire a bunurilor avariate. In baza unui deviz sau a unei facturi de reparatie, Allianz-Tiriac va plati contravaloarea serviciilor prin intermediul Claims Tracker.

Serviciul Claims Tracker nu presupune niciun cost suplimentar si nu necesita nici descarcarea unei aplicatii sau crearea unui cont de utilizator.

Anul trecut Allianz-Tiriac a platit, in baza asigurarilor de locuinte, despagubiri de peste 44 milioane de lei, in crestere cu 30% fata 2021.

Mai multe informatii despre beneficiile unei asigurari de locuinta si solutiile pe care le propunem pot fi accesate pe www.allianztiriac.ro sau direct de la partenerii de distributie Allianz-Tiriac.

*Imobil de tip A – constructia cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn, sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa, lemn, ori din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic

Despre Allianz-Tiriac Asigurari

Allianz-Tiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, potrivit Interbrand. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de increderea clientilor de peste 29 de ani.

Rolul nostru este sa fim alaturi de oameni, sa le aratam cum sa isi gestioneze neprevazutul din viata lor si sa ii indrumam, astfel incat sa-si poata pastra si imbunatati calitatea vietii, a comunitatilor din care fac parte sau a afacerii.

Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile care ne definesc.

Autori

foto
ALLIANZ - TIRIAC ASIGURARI SA