loader

Internet & Mobile World 2015

Internet & Mobile World 2015 este cea mai ampla expo-conferinta B2B din Romania dedicata solutiilor digitale & IT. Evenimentul aflat la a 4-a editie se va desfasura in perioada 7-8 octombrie la Romexpo, in pavilionul central.

Cui se adreseaza evenimentul?


Evenimentul se adreseaza liderilor vizionari care isi doresc sa utilizeze puterea tehnologiei pentru a construi business-uri inovative.


La eveniment sunt asteptati 7300 de persoane cu functii de conducere, specialisti de marketing & IT, developeri si antreprenori din toate industriile, atat din Romania cat si din CEE.


Ce vor experimenta participantii in eveniment?


• Au acces la cele mai noi trenduri din tehnologie si informatii specializate de la 120 experti de talie mondiala si locala. Cele 4 scene sunt structurate in “Main Stage”, “Digital & E-commerce Stage”, “Business Software Stage” si “Developers Stage”.
• Exploreaza 6000 m2 de spatiu expo si iau contact cu 130 de companii care expun cele mai importante solutii digitale si de IT.
• Testeaza cele mai noi gadget-uri in cadrul unui spatiu special intitulat “Future Corner”.
• Networking targetat prin intermediul aplicatiei MyConnector


De ce ar trebui sa participi?


Este un context de networking si de sharing de idei pe care nu ar trebui sa il ratezi.


Cum ma inregistrez la eveniment?


Accesul la IMWorld 2015 se face pe baza de inregistrare prealabila, iar biletele pot fi achizitionate online, accesand imworld.ro.
 

Autori

foto
UNIVERSUM EVENTS SRL