loader
Intermedicas impreuna cu Sanador, Monza, Medsana, Academica si Metropolitan Hospital lanseaza pachete de concierge medicine

Intermedicas impreuna cu Sanador, Monza, Medsana, Academica si Metropolitan Hospital lanseaza pachete de concierge medicine

Intermedicas, Sanador, Spitalul Monza, Centrul Medical Medsana, Centrul Medical Academica si Metropolitan Hospital lanseaza un nou produs pe piata serviciilor medicale private, pachetele de concierge medicine cu acces la mai multi operatori.

Concierge medicine reprezinta o abordare moderna a relatiei medic – pacient, prin care un consultant medical acompaniaza pacientul in solutionarea problemei medicale. Prin aceasta noua abordare, piata serviciilor medicale trece la un nivel superior, oferind pacientilor eficienta si siguranta.

 

Desi exista aproximativ un milion de beneficiari ai unor pachete de beneficii medicale, rafinarea serviciilor a crescut doar la nivel operational, iar nivelul de personalizare si disponibilitate a scazut. Totodata, nevoile clientilor sunt din ce in ce mai complexe. In acest context, pentru prima data in Romania, cinci furnizori medicali de elita au lansat impreuna un proiect inovator in domeniul beneficiilor medicale.

 

„Dupa 13 ani de experienta in piata serviciilor medicale vad cum produsele existente in prezent nu mai raspund promisiunii de servicii medicale de elita. Desi infrastructura medicala s-a dezvoltat, beneficiile medicale nu au avut acelasi avans din punctul de vedere al asistentei personalizate. Sub imperiul eficientei, cautarea solutiei optime, atat pentru angajator cat si pentru angajat, s-a pierdut pe drum. De aceea, cred ca este nevoie de o reinventare a sistemului actual, care sa aiba in centru solutii optim personalizate. Intr-o lume in care abonamentele si asigurarile medicale au devenit «commodity», in care directorii de HR cauta in permanenta solutii noi, in contextul nou al deductibilitatii, este clar momentul unei solutii medicale personalizate prin concierge medicine”, spune Ana-Maria Marian, CEO Intermedicas.

 

Experienta pe care Intermedicas o are in second opinion permite abordarea personalizata a cazurilor medicale si accesul la elite medicale, avand un rol de integrator pentru ceilalti patru furnizori de servicii.

 

„Intotdeauna am crezut in pachetele de servicii medicale cu acces la mai multi furnizori, dar cu acces nelimitat si prioritar. Totodata, cred ca este nevoie pe piata de un serviciu medical rapid si orientat catre nevoile clientilor, diferit de oferta care exista in prezent chiar si la operatorii mari, oferta care, uneori, pune abonatii in situatia de a astepta mai mult pentru o programare. Am mare incredere in echipa de management Intermedicas care va coordona acest proces”, spune Florin Andronescu, board director al Sanador.

 

 

„Proiectul acesta reprezinta o reala oportunitate pentru pacientii din Romania. Odata cu lansarea acestui produs, clientii pot beneficia de o gama larga de servicii medicale specializate, in cadrul unor centre de renume. Echipele medicale, cat si partenerii de incredere pe care ii regasim in acest proiect, reprezinta avantaje considerabile pentru pacienti. La randul nostru, la Spitalul Monza, ne bucuram ca le putem oferi acestora cele mai bune solutii pentru tratarea afectiunilor cardiovasculare, la standarde de excelenta”, a declarat Luca Militello, directorul general al Spitalului Monza.

 

„Salutam si sustinem aceasta sinergie intre operatorii privati de servicii medicale de top prin care companiile au o alternativa la abonamente, cu beneficii reale pentru angajati. Astfel, pacientii au acces la o retea de centre medicale recunoscute in piata pentru calitatea si varietatea serviciilor oferite”, spune Vassilis Chaniotis, directorul general al Centrelor Medicale Medsana.


„Ne bucuram ca am gasit in Intermedicas un partener de nadejde alaturi de care sa integram acest beneficiu in aria noastra de servicii si sa facem, astfel, un pas important in dezvoltarea si eficientizarea activitatii noastre. Ne dorim ca prin acest serviciu sa raspundem nevoilor cat mai multor pacienti care cauta servicii medicale moderne, rapide, eficiente si cu efecte imediate”, spune Andrei Gagea, director executiv al Centrului Medical Academica.

 

„Piata beneficiilor medicale a evoluat accelerat in ultimii ani, in acelasi ritm cu asteptarile oamenilor. Oferta actuala este perceputa mai degraba ca un lucru firesc decat ca un beneficiu. De aceea, credem ca este nevoie de o optimizare a pietei, in care focusul sa fie pe consultanta si pe ingrijire medicala personalizata, pe acces rapid si neconditionat la programari, pe transparenta si dialog”, adauga Daniela Butoi, Deputy General Director Metropolitan Hospital.

 

In functie de beneficiile incluse, un astfel de pachet de concierge medicine are un cost lunar care variaza intre 15 si 20 de euro.