loader
In 2016, Lidl Romania a donat 1.220.000 de lei cu ajutorul clientilor si anunta o noua campanie pentru Fundatia Noi Orizonturi

In 2016, Lidl Romania a donat 1.220.000 de lei cu ajutorul clientilor si anunta o noua campanie pentru Fundatia Noi Orizonturi

Campaniile de donatii de la casele de marcat din magazinele Lidl din anul 2016 au dus la strangerea unui total de 810.000 de lei, suma pe care compania a suplimentat-o cu 410.000 de lei.

Din dorinta de a continua sprijinul acordat organizatiilor care dezvolta proiecte in scopuri umanitare, Lidl lanseaza o noua campanie, in parteneriat cu Fundatia Noi Orizonturi. Initiativa este activa in perioada ianuarie – martie 2017 si sustine programul educational IMPACT.


In perioada ianuarie-decembrie 2016, clientii si anagajatii Lidl au putut dona in magazinele din toata tara pentru a sustine cauzele asociatiilor precum Ajungem MARI, MagiCAMP sau fundatiei World Vision Romania. Astfel, incepand cu luna ianuarie si pana in luna mai, in magazinele Lidl s-a desfasurat campania de donatii pentru a ajuta la dezvoltarea programului „Ajungem MARI”, care ofera grupurilor de persoane vulnerabile accesul la domenii cheie ale societatii, precum educatia si drepturile omului.


Lidl a continuat seria campaniilor de donatii la casele de marcat, sustinand in decursul verii lui 2016 asociatia MagiCAMP, care le ofera copiilor cu afectiuni oncologice sansa de a se bucura de copilarie dupa o grea lupta cu boala. Spre finalul anului, clientii si angajatii companiei au putut dona in magazinele Lidl pentru a sprijini organizatia World Vision Romania in demersul lor de a oferi „Paine si Maine” copiilor din mediile defavorizate.


Lidl continua seria campaniilor de donatii la casele de marcat in 2017
Prima campanie de donatie la casele de marcat Lidl este dedicata Fundatiei Noi Orizonturi si programului IMPACT. Dedicat deopotriva tinerilor si adultilor, proiectul are ca principal obiectiv identificarea si solutionarea creativa a problemelor reale din societate, prin actiuni de serviciu in folosul comunitatii.


„Dorim sa dezvoltam si in 2017 campanii ale caror cauze ofera o solutie nevoilor acute ale societatii. Ne bucuram ca anul trecut cei 1.220.000 de lei pe care i-am donat cu ajutorul clientilor au fost un sprijin pentru misiunea celor trei organizatii si le multumim tuturor pentru implicare. Pe aceasta cale, ii invitam sa pornim impreuna in initiativa de a sustine programul IMPACT”, a spus Maria Parvuleasa, PR Manager Lidl Romania.


„IMPACT este programul de suflet al Fundatiei Noi Orizonturi. In cluburile de voluntariat IMPACT, tinerii descopera ca au o putere imensa de a se schimba pe ei si lucrurile din jurul lor. Sustinerea lor inseamna ca avem grija ca generatia tanara sa inteleaga ca este in responsabilitatea ei sa aiba grija de comunitatea in care traieste, dar si ca are puterea de a pune umarul la dezvoltarea ei, sa nu astepte de la altcineva sa vina sa ii rezolve problemele. 12 lei pe luna este costul mentinerii unui tanar intr-un club de voluntariat in care lucreaza alaturi de colegii sai pentru a face fapte bune. Parteneriatul cu Lidl este un lucru extraordinar, pentru ca ofera oportunitatea oricarei persoane care crede in puterea educatiei prin experienta sa doneze usor pentru a sustine pregatirea pentru viata a mii de tineri din Romania”, spune Anca Gaidos, director operational Fundatia Noi Orizonturi.
 

Autori

foto
LIDL DISCOUNT SRL