loader
Incepand cu ianuarie 2019, Sorin VOICU face parte din echipa Dr. Pendl & Dr. Piswanger, avand rolul de Learning & Development Partner

Incepand cu ianuarie 2019, Sorin VOICU face parte din echipa Dr. Pendl & Dr. Piswanger, avand rolul de Learning & Development Partner

Certificat PEP® (Program de Eficienta Personala) & CIPD, Sorin este responsabil cu implementarea programului in Romania si Moldova.

Certificat PEP® (Program de Eficienta Personala) & CIPD, Sorin este responsabil cu implementarea programului in Romania si Moldova, precum si strategiilor necesare cresterii competentelor din cadrul organizatiilor, impreuna cu programele aferente (prevenire a turnover-ului ridicat, crestere a retentiei angajatilor, ajustarea nivelului decizional al membrilor echipei prin abordari de tip strategic boardgame, etc.).

Absolvent al Facultatii de Limbi si Literaturi Straine (Sectia Engleza-Germana), Sorin are o experienta de peste 17 ani in identificarea nevoilor de dezvoltare organizationala, design de curs & implementarea abordarilor si conceptelor de tip learning & development, din care 11 ani experienta de management, coordonand echipe de trainer-i in companii multinationale din domeniul financiar, IT si automotive.

Expertiza sa, acumulata ca urmare design-ului programelor de dezvoltare, impreuna cu miile de ore de training si workshop livrate, provocarile cu care s-a confruntat in rolurile detinute (schimbarea strategiei de training, ceruta de obiectivele de business, procese de achizitie in domeniul financiar, implementarea conceptelor de change management, la nivelul echipelor decizionale, academii de training pe excelenta in servicii, etc.),  face ca abordarea sa sa fie una practica, autentica si facil de implementat in organizatii.

Programul PEP®, prezent in peste 35 de tari, bazat pe principiile eficientizarii continue a modului de lucru, principii inglobate in aspectul extrem de practic al acestuia, aduce, organizatiilor in care este implementat, beneficii tangibile, traduse in optimizarea programului si proceselor de lucru si posibilitatea alocarii orelor economisite altor proiecte.

Autori

foto
DR. PENDL & DR. PISWANGER ROMANIA SRL