loader
In baza parteneriatului strategic cu UniCredit Bank, Allianz-Tiriac lanseaza Optim Invest, asigurarea de viata unit-linked cu prima unica in lei si valoare ce poate ajunge la maturitate la 122%

In baza parteneriatului strategic cu UniCredit Bank, Allianz-Tiriac lanseaza Optim Invest, asigurarea de viata unit-linked cu prima unica in lei si valoare ce poate ajunge la maturitate la 122%

Produsul dezvoltat este o alternativa de investitie in actualul mediu economic cu dobanzi scazute, dar si o solutie pentru a-i proteja pe cei dragi in cazul aparitiei unui eveniment nedorit

UniCredit Bank si Allianz-Tiriac isi reafirma abordarea centrata pe client prin lansarea Optim Invest, un nou produs de investitii bazat pe asigurare creat de Allianz-Tiriac si distribuit prin intermediul UniCredit Bank S.A. Produsul ofera clientilor oportunitatea de a investi o parte din prima de asigurare pentru achizitia de unitati din instrumentul financiar structurat emis de UniCredit Bank A.G.*, care combina investitia in obligatiuni cu cea intr-o optiune avand ca activ suport indicele bursier EURO STOXX 50. Componenta investitionala a produsului genereaza deopotriva o valoare la maturitate de 122% din numarul de unitati achizitionate, precum si un potential castig suplimentar determinat de evolutia indicelui EURO STOXX 50 pe urmatorii 10 ani.

In plus, Optim Invest include si o componenta de asigurare de viata, iar in cazul unui eveniment neasteptat, beneficiarul politei incaseaza suma asigurata plus valoarea contului investitional. Suma asigurata este de 100% din prima de asigurare, in cazul decesului ca urmare a unui accident, si de 10% din prima de asigurare, in cazul decesului din boala.

Virgil Soncutean, CEO, Allianz-Tiriac: „Produsul dezvoltat in baza parteneriatului cu UniCredit Bank este o alternativa de investitie in actualul mediu economic cu dobanzi scazute, dar si o solutie pentru a-i proteja pe cei dragi in cazul aparitiei unui eveniment nedorit. Optim Invest se pliaza perfect pe nevoile clientilor care vor sa investeasca pentru sustinerea planurilor financiare pe termen mediu si lung sau sa economiseasca pentru pensie sau pentru siguranta financiara a copiilor. Cu Optim Invest, clientii beneficiaza de expertiza a doua companii puternice, specializate in managementul riscului – Allianz-Tiriac – si al investitiilor – UniCredit Bank.”

Laura Crintea, Head of Insurance Strategic Partnerships and Business Development, UniCredit Bank: „Vrem sa oferim clientilor nostri care cauta solutii alternative de diversificare a investitiilor produse cat mai interesante si relevante pentru ei. Produsul propus de Allianz-Tiriac, bazat pe un instrument financiar emis de Unicredit Bank A.G., imbina in mod fericit atat avantajele unui produs de investitie de risc mediu, oferind protectie capitalului investit, precum si confortul dat de asigurarea de viata inclusa”.

Optim Invest se adreseaza clientilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani. Prima minima per contract este de 10.000 de lei, iar suma maxima ce poate fi investita de un singur client este de 240.000 de lei.

Pentru informatii complete privind produsul accesati Allianz-Tiriac.

Note: Prin “asigurare de viata unit-linked” se intelege produs de investitii bazat pe asigurari (in sensul legii 236/2018).

* HypoVereinsbank este cea mai importanta banca din Germania si face parte din Grupul UniCredit, o banca comerciala paneuropeana de succes. Pornind de la pozitia sa de lider in sectorul bancar, ofera produse si servicii care respecta cele mai noi standarde - 24/7, online, prin echipamente mobile si prin intermediul filialelor sale.

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a UniCredit, banca comerciala paneuropeana puternica, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate si de Investitii, oferind bazei de 26 milioane de clienti o retea unica vest-, central- si est-europeana. Grupul este prezent in Romania prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management si UniCredit Solutions.

Despre Allianz-Tiriac

Allianz-Tiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari din lume, cu o istorie de 129 de ani. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de increderea clientilor de 25 de ani. Rolul nostru este sa fim alaturi de oameni, sa le aratam cum sa isi gestioneze neprevazutul din viata lor si sa ii indrumam, astfel incat sa-si poata pastra si imbunatati calitatea vietii sau a afacerii. Inca de la inceput, una din preocuparile constante ale Allianz-Tiriac a fost dezvoltarea unor produse si servicii la cele mai inalte standarde de calitate. Clientii pot accesa produsele si serviciile Allianz-Tiriac atat online, prin aplicatia Allianz-Tiriac Mobile, cat si prin reteaua nationala de parteneri de distributie.

Autori

foto
ALLIANZ - TIRIAC ASIGURARI SA
foto
UNICREDIT BANK SA