loader
IMWorld se extinde: editia a 7-a se va desfasura pe o suprafata de peste 7000 mp cu 1500 mp mai mare fata de anii trecuti

IMWorld se extinde: editia a 7-a se va desfasura pe o suprafata de peste 7000 mp cu 1500 mp mai mare fata de anii trecuti

Expo-conferinta de solutii digitale care reuneste cele mai importante companii din industria IT&C din Romania, speakeri locali si internationali, startup-uri, antreprenori si mii de specialisti din diferite domenii, va avea loc pe 3 - 4 octombrie, la Romexpo.

Prima noutate este extinderea spatiului alocat evenimentului, datorita mutarii in B1, cel mai nou pavilion Romexpo. Astfel, IMWorld 2018 va ocupa o suprafata totala de 7194 mp, ceea ce inseamna o crestere cu aproape 1500 mp fata de editiile anterioare.

Cei care cunosc valoarea intalnirilor cu personalitati ale lumii digitale au ocazia sa-si procure biletele de pe www.imworld.ro la pret redus. Perioada speciala de inregistrare (Early Registration) se incheie in 22 august 2018.

Primii speakeri deja confirmati vin din marile companii internationale precum Goode Intelligence, Booking.com sau Meterian.io

● Martech Stage: Tomasz Pieta - Senior UX Designer, Booking.com
● Security Stage: Alan Goode - CEO & Chief Analyst, Goode Intelligence si Balazs Bucsay - Senior Security Consultant, NCC Group (CREST CCT)
● Java Stage: - Bruno Bossola - Java Champion //Co-founder meterian.io
● .NET Stage: - Alex Thissen - Cloud architect, Xpirit

La insistenta participantilor, cei doi speakeri de pe scena DEV revin in Romania, dupa ce au electrizat publicul de la Bucharest Technology Week. In toamna insa, developerii vor avea sesiuni hands-on, care vor dura cate o ora si jumatate.


Pentru ca dimensiunile noului pavilion ofera facilitati sporite, scenele de conferinte vor fi mai bine delimitate, astfel ca participantii vor avea o experienta superioara calitativ pe parcursul celor 2 zile de sesiuni. Si tot pentru ca spatiul este mai generos, perimetrul expozitional dedicat solutiilor digitale aferente fiecarei scene va fi mai mare.


Si daca tot am ajuns la acest capitol, IMWorld 2018 propune cateva modificari in privinta celor 6 scene, organizate in aceasta toamna pe urmatoarea structura:

● Main Stage. Scena principala, pe care vor urca doar speakeri internationali.
● MarTech Stage. Tot podium al speakerilor internationali este arena profesionistilor in marketing si comunicare digitala, fiind totodata si scena Pro cu cea mai mare reducere de pret (120 Euro) in perioada Super Early Bird.
● Digital & e-Commerce Stage: scena populata cu speakeri locali din industria comunicarii digitale.
● IT Ops Stage este un hub al specialistilor IT cu solutii software pentru business, ce poate fi accesat in acelasi timp de CEO, GM, profesionisti IT si de toti cei interesati de solutii pentru business.
● Security Stage se afla la a doua editie si, dupa succesul de anul trecut, e tot mai clar ca solutiile de securitate cibernetica sunt imperios necesare. Pe aceasta scena va fi un mix de speakeri internationali si locali.
● Dev Stage va fi impartita in doua: in prima zi se vor desfasura doar sesiuni practice destinate specialistilor Java, cealalta zi fiind rezervata celor interesati de .NET. Schimbarea vine ca raspuns la cererea pietei si a programatorilor de a fi abordat in profunzime si limbajul de programare de tip .NET.

A treia noutate introdusa de Internet & Mobile World 2018 vizeaza startup-urile, care vor avea parte de o atentie deosebita. „Pana in momentul in care vom putea sa prezentam si celelalte detalii, invitam toate startup-urile sa-si marcheze in calendar zilele de 3 si 4 octombrie, fiindca vor avea multe motive sa nu amane participarea la IMWorld”, a precizat Alexandru Maxineanu, Project Manager Internet & Mobile World.

De asemenea, tot ca un upgrade, evenimentul va avea 7 zone de networking, pentru a creste nivelul interactiunilor cu scop de business dintre participanti.

In cifre estimative, IMWorld se pregateste pentru:

● 25 de industrii si 5000 de companii reprezentate la toate nivelurile;
● 9000 de participanti cu profil de business, dintre care 5500 de nivel CxO;
● 140 de expozanti cu peste 2700 de solutii digitale;
● 147 de speakeri locali si internationali si 127 de sesiuni;
● 24 de start-up-uri autohtone

Accesul in cele doua zile de business de calitate propuse de Internet & Mobile World se face exclusiv pe baza de bilet ce poate fi achizitionat inca de acum de pe www.imworld.ro

Pentru informatii suplimentare, urmariti platformele oficiale de comunicare:

www.imworld.ro
facebook.com/InternetMobileWorld
instagram.com/imworldro
 

Autori

foto
UNIVERSUM EVENTS SRL