loader
HR Innovation Forum – 22 noiembrie 2018, Bucuresti

HR Innovation Forum – 22 noiembrie 2018, Bucuresti

Revista HR Manager organizeaza pe 22 noiembrie 2018, a doua editie a evenimentului „HR Innovation Forum”, la DB Connect, in Bucuresti.

Ritmul digitalizarii in HR este pe un trend ascendent, sunt voci care afirma ca HR digital disruption este un fapt implinit.

In acest context, intr-un cadru neconventional si alaturi de cei mai entuziasti promotori ai inovatiei in HR, care au inteles ca schimbarea este singura constanta in businessul viitorului, se dezbat teme precum: HR-ul intr-o lume a muncii in continua schimbare.

Cum putem noi, ca persoane din HR, sa fim mai relevanti si sa avem un impact mai mare intr-un mediu VUCA (volatil, incert, complex, ambiguu)? Cum vor afecta procesele digitale planurile noastre strategice in materie de resurse umane? Pentru cat timp mai putem ramane la procesele noastre vechi de resurse umane si sa argumentam ca inca mai fac o treaba buna?

Alte subiecte care vor fi abordate:

  • Busola pentru inovatie: cum gasim oamenii care ne pot duce mai departe
  • Cum am putea folosi inovatia pentru a regandi relatia angajat-angajator?!
  • Programele de recunoastere: recalibrarea impactului asupra engagementului
  • Noua generatie a beneficiilor extra-salariale din Romania

In partea a doua a conferintei, se va desfasura “HR Speakings Inspirational” o competitie in care mai multi HR Manageri vor sustine discursuri inspirationale de cate sapte minute pe formatul TEDx Talks, povesti inspirationale din leadership si talent management. Publicul va vota care discursuri au fost cele mai inspirationale.

Evenimentul se adreseaza managerilor din departamentul HR: HR Director, HR Manager, Recruitment Manager, Talent Acquistion Manager, OD Manager, L&D Manager si HRBP din companii cu diverse domenii de activitate.

Printre speakerii de anul acesta se numara: Lorena Furtuna, Sr. Human Resources Manager, Oracle Romania; Dragos Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions; Catalina Marinescu, HR & Services Manager Industrial Operations, Zentiva Romania; Marian Hanganu, Director de Vanzari, Romanian Software; Stelian Bogza, Commercial Director & Co-Founder, BenefitOnline.ro; Andrei Dunuta, Sales & Public Speaking Trainer si Fondator, SELFTRUST Academy; Marius Ciurariu, Director de Resurse Umane, Provident; Irina Minzala, Central Europe Talent Acquisition Lead for Accenture Operations; Monica Mardare, Director Resurse Umane Luxoft Romania, Global HRBP pentru Luxoft Automotive; Marius Mardale, HR Manager, Gebruder Weiss; Sorin Voicu, Training Director, BRD - Groupe Société Générale si altii.

Moderator: Daniela Palade Teodorescu, Redactor-sef, Revista CARIERE

Cu sprijinul: SelfTrust Academy

Partener anual: Romanian Software

Parteneri: Catalyst Solutions, Oracle Romania, Benefit Online

Coffee Partner: Nestlé

Parteneri Media: Revista CARIERE, HR Club, Revista Biz, Wall-Street.ro, Portal HR, Doing Business, Jurnalul de Afaceri.

Mai multe detalii legate de participare si inscrieri puteti afla de pe site-ul evenimentului  https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/hr-strategic-pentru-companii-de-servicii-si-retail/

Autori