loader
Horvath a incheiat 2021 cu o cifra de afaceri cu cca 30% mai mare decat in 2020

Horvath a incheiat 2021 cu o cifra de afaceri cu cca 30% mai mare decat in 2020

Horvath isi propune dublarea cifrei de afaceri si a numarului de angajati, in urmatorii 4 ani

  • Compania a finalizat anul trecut cu o cifra de afaceri de aproximativ 5,4 milioane euro;
  • Rezultatul este datorat evolutiei ascendente a pietei si expertizei companiei in transformarea digitala, organizationala si ecologica - provocari actuale in mai multe industrii;
  • Horvath isi propune dublarea cifrei de afaceri si a numarului de angajati, in urmatorii 4 ani.

Horvath, unul dintre cei mai importanti jucatori locali si internationali pe piata consultantei in management, anunta ca a incheiat 2021 cu o cifra de afaceri de aproximativ 5,4 milioane euro, dupa ce a recuperat pierderile din pandemie. Cifra este de trei ori mai mare decat valoarea inregistrata cu cinci ani in urma, respectiv cu circa 30% mai ridicata fata de 2020.

Cresterea a fost impulsionata de mai multi factori. In primul rand piata a avut o evolutie neasteptata, in sens pozitiv. A existat o cerere de solutii pentru transformare digitala, organizationala si ecologica unde Horvath are o expertiza vasta. In plus, biroul din Bucuresti s-a transformat intr-un hub regional deservind clienti din zona balcanica iar consultantii din Bucuresti au contribuit semnificativ in livrarea de proiecte internationale, in special in spatiul german si in Orientul Mijlociu.

Pentru multe companii, schimbarea reprezinta «noua normalitate». Succesul nostru in livrarea proiectelor de transformare vine din expertiza vasta pe care o avem la nivel de grup si pe care o adaptam la nivel local”, a declarat Kurt Weber, Director General Horvath Romania.

Pentru viitor, compania isi propune o crestere la fel de ambitioasa - o dublare a cifrei de afaceri in urmatorii 4 ani dar si o dublare a numarului de angajati.

Momentan ne aflam in plina tranzitie energetica, astfel incat companiile din toate industriile se confrunta cu provocarea eliminarii carbonului din intregul lant valoric si inlocuirea acestuia cu hidrogenul verde si energii regenerabile. Aceasta tema are o rezonanta din ce in ce mai mare, mai ales in contextul cresterii numarului de programe de fonduri ce pot fi accesate in urmatorii ani. Pe de alta parte, tot mai multe companii isi doresc o abordare de ansamblu a transformarii digitale, cu focus pe digitalizarea proceselor cheie. In plus, organizatiile trebuie sa devina mai rezistente la socuri, sa demonstreze o adaptabilitate mai mare pentru asigurarea propriei prosperitati si competitivitati, astfel ne asteptam la o nevoie accentuata de eficientizare si crestere a profitabilitatii”, puncteaza Kurt Weber.

Despre Horvath & Partners

Horvath este una dintre cele mai importante companii internationale, independente, de consultanta in management, prezenta si pe piata din Romania, incepand cu 2005. Compania a fost infiintata in Stuttgart, in 1981, de Prof. Dr. Péter Horvath, unul dintre pionierii Controlling-ului in Germania si are peste 1.000 de angajati. Horvath & Partners are birouri in Germania (Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, München si Stuttgart), Austria, Romania, Elvetia, Ungaria, Arabia Saudita si Emiratele Arabe, dar consultantii companiei stau la dispozitia clientilor la nivel global. Horvath este membra a Cordence Worldwide, cea mai importanta alianta activa la nivel mondial, formata din companii de consultanta in management de prestigiu, cu aproape 70 de birouri in 24 de tari, situate pe trei continente.

Pe piata din Romania, Horvath ofera o gama larga de servicii de consultanta in domeniul performantei la nivel de companie si optimizarea performantei organizatiilor private si publice: de la management strategic si inovatie, managementul proceselor si organizare, pana la controlling, managementul operatiunilor si achizitiilor, training-uri, consultanta in vanzari si IT. Principiul de consultanta al Horvath & Partners se bazeaza pe o cooperare intensiva, in parteneriat si orientata pe solutii, alaturi de clienti. Unul dintre principiile de baza, care diferentiaza Horvath & Partners, este sprijinirea clientului pe parcursul intregului proces de transformare, de la elaborarea conceptelor strategice, pana la implementarea si ancorarea acestora in cadrul companiei. Va rugam sa vizitati website-ul nostru la: www.horvath-partners.com/ro.

Autori

foto
HORVATH & PARTNERS MANAGEMENT CONSULTING SRL