loader
Honor Play primeste noua premii la IFA 2018 pentru performanta de calitate superioara

Honor Play primeste noua premii la IFA 2018 pentru performanta de calitate superioara

Primul telefon de gaming al brandului Honor face performanta in materie de viteza si obtine anul acesta premiul „Best of IFA 2018” la Berlin.

Honor a fost premiat anul acesta de mai multe ori la IFA 2018 pentru telefonul lansat sub sloganul “Crazy Fast, Crazy Smart”, Honor Play. Primul smartphone flagship lansat de Honor a fost apreciat pentru tehnologia GPU Turbo si pentru un pachet cu dotari complet si excelent din care se evidentiaza vibratia cu functie AI (inteligenta artificiala) si ecranul notch (decupat in partea de sus) de 6.3”, care adauga valoare experientei de gaming.

Honor este un brand tanar de smartphone-uri care aduce un plus de inovatie publicului cu disponibilitate in online.

In editia de anul acesta a evenimentului IFA, desfasurat la Berlin, Honor Play a obtinut noua premii din partea mass-mediei de top din industria tech. Android Headlines, Digital Trends, Pocket-lint, T3, si Ubergizmo, Gear Diary, Geek Spin, Talk Android si Technobuffalo au numit Honor Play drept “Best of IFA 2018”. Android Headlines a apreciat performanta de calitate superioara si pretul surprinzator de accesibil al smartphone-ului, in timp ce Digital Trends ii recunoaste calitatea grafica superioara si camera smart care dispune de functia AI. La fel, Pocket-lint apreciaza performanta grafica incredibila oferita de tehnologia GPU Turbo si pretul extrem de accesibil. Cei de la T3 iau in considerare mai multe dotari tehnice importante care aduc mai multa calitate device-ului: viteza de performanta, ecranul FHD de 6,3” si solutiile de hardware si software dedicate gamerilor. Ubergizmo considera ca device-ul poate fi un competitor remarcabil pentru alte smartphone-uri de gaming, datorita pretului excelent si a hardware-ului potent Kirin 970 incorporat cu tehnologia GPU Turbo. Gear Diary le recomanda gamerilor editia Player a Honor Play pentru designul extraordinar, in timp ce Geek Spin recomanda smartphone-ul pentru performanta crescuta, pachetul complex de dotari tehnice si bugetul accesibil in care se incadreaza.

Astfel, performanta excelenta este cea care recomanda Honor Play, calitate pentru care Talk Android si Technobuffalo ii acorda premiul “Best of IFA 2018”.

Pe langa premiile pe care le-a obtinut in cadrul IFA, Honor Play a obtinul mai mult de sase recomandari editoriale din partea mass-mediei de top din industria tech. Smartphone-ul a fost “produsul recomandat de Digital Trends”, “produsul recomandat de experti”, “produsul ales de Pocket-lint”. De asemenea, device-ul a fost numit de T3 “cel mai bun telefon de gaming”, primind recomandari din partea consultantilor tehnici si multe recenzii pozitive.

Honor Play ofera tinerilor performanta fara precedent in materie de gaming si o experienta nesfarsita de divertisment. Lansarea la nivel global din cadrul IFA 2018 a prezentat comunitatilor de gameri, dar si utilizatorilor in general, doua tehnologii superioare pentru smartphone-uri: tehnologia GPU Turbo de la Honor, care mareste in mod semnificativ procesarea grafica si eficienta in materie de computing si sistemul dual-camera care dispune de functia AI.

“Ne bucuram sa vedem ca Honor Play este apreciat atat de utilizatori, cat si de mass-media. Smartphone-ul ofera tinerilor exact ceea ce le trebuie pentru o experienta impecabila, nesfarsita de gaming si divertisment. Datorita recomandarilor primite din media si de peste tot, imi place sa cred ca Honor Play reprezinta un salt inainte de care industria avea nevoie pentru a evolua,” este de parere George Zhaeo, Presedintele Honor.

Honor Play a fost lansat la Berlin in luna august a acestui an si reprezinta un dispozitiv cu o performanta de calitate superioara si dimensiune medie, al carui design integreza GPU Turbo, o tehnologie inovatoare care mareste semnificativ procesarea grafica. Produsul satisface cerintele tinerilor gameri prin capacitatea fulgeratoare de procesare grafica si consumul minim de energie. Totodata, Honor Play vine cu un ecran “enorm” de tipul FullView, cu o dimensiune de 6.3”, care in mod remarcabil reprezinta 89% din suprafata intregului dispozitiv, si o baterie de 3,750mAh care suporta cel putin 4-5 ore de activitate.

Honor Play va fi disponibil la pretul de 1599 RON si poate fi achizitionat de pe platforma HiHonor.com, pe pietele globale, inclusiv in Europa de Vest (Marea Britanie, Franta, Germania, Italia si Spania), Europa Centrala si de Est, Europa de Nord, Orientul Mijlociu, Rusia, India si Asia Pacific.