loader
Allan Kleynhans este invitatul special al conferintelor nationale Business (r)Evolution

Allan Kleynhans este invitatul special al conferintelor nationale Business (r)Evolution

Allan Kleynhans este speaker international si un coach pentru performanta apreciat la nivel mondial. Are peste 30 de ani de experienta in dezvoltarea constiintei de sine a liderilor, a abilitatilor lor de conducere si de comunicare.

Allan, in calitate de coach, are o abordare directa si claritate in tot ceea ce face. Pune intrebarile potrivite care provoaca sabloanele de gandire ale liderilor cu care lucreaza, pentru ca ei sa descopere cele mai bune solutii. Ca vorbitor stilul sau intens, autentic pastreaza audientele implicate pe tot parcursul comunicarii, ceea ce i-a adus recenzii excelente la nivel global.

A fost inspirat la o varsta frageda de lucrarea clasica a lui Napoleon Hill, "Gandeste si devino bogat", iar propria sa cautare de raspunsuri l-a facut sa devina pasionat de filosofie, psihologie si spiritualitate.

Allan a rezonat cu abordarea lui Anthony Robbins inca de la descoperirea activitatii acestuia in 1990 si s-a instruit in domeniul psihologiei nevoilor umane si al conditionarii neuro-asociative la "Robbins Mastery University", facultatea care ofera cele mai bune instrumente de dezvoltare personala si profesionala din lume. Allan a absolvit apoi Academia de Leadership a lui Anthony Robbins, din California, in 2001 si a terminat Masterul in Leadership la scurt timp dupa aceea.

Acum Allan este unul dintre instructorii seniori ai lui Anthony Robbins la evenimentele internationale ale acestuia. Este, de asemenea, un absolvent al sistemului Landmark finalizand cu succes intregul lor curriculum de cursuri, inclusiv programul intensiv numit Leaders Forum.

Coach, facilitator si trainer de elita, Allan isi ajuta clientii sa obtina rezultate extraordinare atat personal, cat si profesional. De cand si-a lansat propria firma internationala in 2001, a antrenat si a lucrat cu oameni din toate domeniile, proprietari de mari companii, consulanti financiari si personalitati sportive, inclusiv membri ai echipelor de rugby Sharks si Springbok din Africa de Sud.

Allan a fost descris ca fiind "stralucit si structurat, un vorbitor excelent si inspirational, cu o pasiune pentru oameni si o dorinta reala de a face diferenta". Datorita propriilor sale experiente si transformarii personale, va aduce la viata workshopul de la Bucuresti cu stilul sau dinamic, placut si neconventional.

Pasiunea, expertiza si cunoasterea profunda a subiectului managementului echipelor pentru performanta garanteaza ca vei primi, in calitate de participant, valoare maxima pe termen lung. Allan, pe langa energia pe care o transmite in cadrul evnimentului, transfera audientei instrumentele practice care ajuta la extinderea acestei valori in timp.

 

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL