loader
Hitachi devine HiKOKI: Un nou brand puternic si cu experienta

Hitachi devine HiKOKI: Un nou brand puternic si cu experienta

Koki Holding Co., Ltd a stabilit obiective ambitioase: cresterea veniturilor pana la 2,7 mil-iarde USD pana in 2020.

Producatorul japonez de scule electrice Hitachi Koki deschide un nou capitol in istoria sa de pes-te 70 ani. Incepand cu octombrie 2018, numele brandului Hitachi va fi inlocuit de HiKOKI (pro-nuntat: HaiKOKI). Noul nume de marca subliniaza viziunea pentru tehnologie si leadershipul de calitate. Koki este cuvantul japonez pentru masinile industriale, iar prefixul "Hi" reprezinta vi-ziunea tehnologica si conducerea de calitate a noului brand.


“Investitorul financiar KKR a cumparat toate actiunile de la compania mama Hitachi Ltd, in primavara lui 2017. Aceasta marcheaza inceputul unei noi ere care ne deschide noi oportunitati pentru care suntem foarte bine pregatiti’’, spune domnul Yasushi Fukui, Director General la Koki Holdings Europe GmbH. Noua companie si-a stabilit obiective ambitioase: spera sa-si mareasca veniturile pana la 2,7 miliarde USD pana in 2020.

 

Domnul Yasushi Fukui subliniaza ca firma va continua sa foloseasca deceniile de experienta in dezvoltarea si producerea de scule electrice pentru utilizatorii profesionisti: "HiKOKI sustine calitatea, performanta si inovatia pe care utilizatorii produselor noastre o asteapta de la noi. Niciuna dintre acestea nu se va schimba, din contra, se vor dezvolta", a adaugat el.

 

"HiKOKI va urma pasii Hitachi in Europa si, de asemenea, va raspunde cerintelor si nevoilor diferite ale pietelor de unelte electrice europene. Impreuna cu KKR, HiKOKI se concentreaza asupra cresterii si doreste sa ofere companiei noi oportunitati si libertati pentru a atinge acest obiectiv. "Dealerii nostri europeni si, in special, utilizatorii europeni vor beneficia de aceasta strategie. Pentru a ne dezvolta, trebuie sa cream produse interesante cu valoare certa pentru clientii nostri - si aceasta este exact la ceea ce lucram ", explica directorul general.

 

In Romania, marca Hitachi este prezenta din anul 2007 prin intermediul companiei Hitachi Power Tools Romania SRL. Compania importa aproximativ 85% din gama de produse Hitachi, concentrandu-se in principal catre sectorul profesional. Aceasta a inregistrat o cifra de afaceri in 2017 de aproximativ 4,5 mil euro, in crestere cu 10% fata de anul precedent.

 

Hitachi devine HiKOKI
Hitachi Koki Co., Ltd. incepe noul capitol din istoria sa. Compania a fost achizitionata de hold-ing-ul American KKR in primavara anului 2017. In iunie 2018, numele companiei va fi schimbat in Koki Holding Co., Ltd, iar in octombrie 2018, toate echipamentele electrice de la Hitachi Koki vor fi oferite sub numele de marca HiKOKI.
 

Autori

foto
HIKOKI POWER TOOLS ROMANIA SRL