loader
Grupul TeraPlast a ales Golin pentru coordonarea comunicarii in Romania

Grupul TeraPlast a ales Golin pentru coordonarea comunicarii in Romania

Golin a fost desemnata agentia de PR a Grupului TeraPlast, cel mai mare producator de materiale de constructii cu capital romanesc si unul dintre cele mai mari grupuri industriale locale, dupa castigarea pitch-ului organizat de companie.

Golin va coordona comunicarea corporate si de brand pentru toate companiile din Grupul TeraPlast, respectiv: TeraPlast, TeraSteel, TeraGlass si Depaco, pentru care va dezvolta strategii si campanii creative, va organiza evenimente si va intermedia relatia cu presa. De asemenea, Golin va oferi asistenta si consultanta pentru comunicarea cu investitorii companiei TeraPlast, listata pe Bursa de Valori din Bucuresti.

„In Golin am gasit un partener strategic in ceea ce inseamna comunicare de brand si corporate, pe plan local si regional, un partener cu o puternica expertiza in relatiile cu investitorii. Suntem convinsi ca, impreuna, vom duce comunicarea Grupului TeraPlast la urmatorul nivel, astfel incat aceasta sa devina referinta in domeniul materialelor de constructii, din punct de vedere strategic si creativ”, a declarat Ioana Borza, Director de marketing al Grupului TeraPlast.

„Ne bucuram sa completam portofoliul Golin cu un nou client din sectorul materialelor de constructii. Intr-un domeniu de activitate concentrat in mare parte pe utilitatea produselor, provocarea si diferentierea este data de gasirea unor unghiuri noi si strategice de abordare, de creativitatea si relevanta campaniilor. Ne-am propus ca toate aceste activitati sa pozitioneze Grupul TeraPlast drept etalon in ceea ce priveste comunicarea si totodata prima optiune in mintea stakeholderilor sai atunci cand vine vorba despre materiale de constructii”, a declarat Irina Roncea, Managing Director, Golin Romania.  

TeraPlast Group este unul dintre cele mai mari grupuri industriale din Romania si cel mai mare producator de materiale pentru piata de constructii, cu capital romanesc. Portofoliul de produse al grupului este structurat pe sase linii de business: Instalatii & Amenajari, Profile de tamplarie, Granule, Panouri termoizolante, Ferestre & Usi si Tigla Metalica. Grupul este prezent si pe piata externa, produsele sale ajungand in peste 25 de tari europene. Facilitatile de productie ale grupului se afla in Parcul Industrial TeraPlast din Saratel (Bistrita-Nasaud), Bistrita, Baicoi (Prahova), Podari (Dolj), dar si in Leskovac (Serbia).

Echipa Golin pentru Grupul TeraPlast este formata din: Andrada Busuioc (Head of Corporate Division), Ramona Asiminei (Manager, Corporate Division), Bogdan Tudorache (Media Associate, Corporate Division).

 

 

Autori

foto
TERAPLAST SA