loader
Golf pentru toti. Toti pentru golf!

Golf pentru toti. Toti pentru golf!

Pe 8 Iunie incepe prima editie a competitiei PRO-AM Golf for Everyone, desfasurata la Clubul de Golf Profesor Paul Tomita din Pianu de Jos (jud Alba), primul teren de golf din tara.

Jucatorii profesionisti de top inscrisi in competitia lansata de Asociatia Golferilor Profesionisti sunt: Dimitri Chaynes, Austin Curtis, Mus Deboub, Duncan Muscroft, Stephan Nussbaum, Gustavo Barrios Rivas, Peter van der Toch, Andrei Badita, Dragos Badita, Ovidiu Brebene, Radu Cirtina, Iulian Coman, Daniel Ionescu, Gheorghe Luta, Mircea Stoica si Gabriel Toader.


Competitia incepe vineri, 8 Iunie, la ora 6:00 prin antrenamentul celor 80 jucatori pe terenul Clubului de Golf Profesor Paul Tomita si se incheie la ora 18:00, dupa care jucatorii se reunesc in sedinta tehnica pentru a fi trase la sorti flight-urile si a li se explica formatul si regulile competitiei. La aceasta intalnire participa si jurnalistii veniti special din Bucuresti, alaturi de reprezentantii presei locale. Ziua de vineri se incheie cu o cina oferita celor peste 150 invitati de catre Hotelul Leul de Aur din Sebes.


Sambata, 9 Iunie, este ziua decisiva – la ora 9:30 competitia va fi deschisa de catre reprezentantii Asociatiei Golferilor Profesionisti si Clubul de Golf Profesor Paul Tomita alaturi de oficialitati locale: domnul Ion Dumitrel - Presedintele Consiliului Judetean Alba si domnul Petru?e Marin Ioan - Primarul Comunei Pianu. La ora 10:00 se da startul competitiei, facandu-se o pauza pentru masa de pranz. Spectatorii au acces pe teren pe o suprafata delimitata si pot lua pranzul alaturi de jucatori. Dupa ora 16:00 competitia se declara incheiata, rezultatele urmand a fi anuntate in cadrul festivitatii de premiere. Se vor acorda 3 trofee pentru jucatorii profesionisti si 16 pentru echipele de amatori.


Duminica, 10 Iunie, vine randul juniorilor pentru care Asociatia Golferilor Profesionisti a creat competitia Golf for every Kid, etapa Kids Golf Tour Romania, Editia I, concurs organizat de GolfLab.


“Ne-am propus sa contribuim la promovarea beneficiilor practicarii acestui minunat sport, sa cream programe nationale pentru generatiile tinere ?i sa activam cat mai multe colaborari intre cluburile de golf din tara. Golf for Everyone este doar un prim pas, organizatia pe care o reprezint urmareste alinierea Romaniei in cel mai scurt timp la standardele internationale atat in golful profesionist, cat si in cel amator. Suntem incantati sa organizam prima editie a competitiei la Clubul de Golf Profesor Paul Tomita ?i sa onoram astfel memoria unui om deosebit.”, declara Sebastian Grecu, Vicepresedintele Asociatiei Golferilor Profesionisti.


„Brandul Alpin a ales sa sustina acest eveniment din mai multe motive, poate cel mai important fiind acela ca organizatorii au ales terenul de golf de la Pianu de Jos, un loc cu o incarcatura emotionala aparte pentru noi, ardelenii. Paul Tomita, cel care a pus bazele acestui sport in Romania, este unul dintre cei mai importanti oameni ai comunitatii noastre iar Alpin 57 Lux se implica activ in toate demersurile locale. A aduna la un loc profesionistii si amatorii si a crea o competitie pentru tanara generatie – care va duce acest sport nobil mai departe - reprezinta valori pe care si noi le respectam in cadrul organizatiei noastre. Respectand trecutul pregatim viitorul.” a spus domnul Ioan Istrate, fondatorul producatorului de inghetata Alpin 57 Lux.


Sponsorul principal este Alpin57Lux, evenimentul fiind organizat cu sprijinul Hotelului Leul de Aur, Lighthouse Golf & Spa Resort, Champ du Golf, Tarom, Awa - dental esthetic clinic, Caran D’Ache, 888 Marveii Print, Heidi Chocolat, Domaine Muntean, Iris Broadcast, Vision Research si Schneider Productions, partenerii media fiind Agerpres, Cariere, Centrul De Informare si Promovare Turistica Alba Iulia, Cronica Romana, DCNews, Doingbusiness.ro, GolfinRomania.ro, National TV, National24Plus, NationalFM, Manager Express, New Edition News, Radar de Media, Radio Romania, Rol.ro, Romania Libera, Transilvania Business, Turnul Sfatului si Urbea Mea.


Mai multe detalii despre eveniment pe pagina Facebook si www.professional-golf-romania.ro.
 

Autori

foto
ASOCIATIA GOLFERILOR PROFESIONISTI