loader
GEFCO si FORD isi extind colaborarea din Romania

GEFCO si FORD isi extind colaborarea din Romania

GEFCO Romania, subsidiara Grupului GEFCO, jucator global in logistica industriala si lider european in logistica automobilelor, anunta extinderea colaborarii sale cu Ford Motor Company in Romania.

In contextul anuntului facut public recent de Ford Motor Company privind inceperea productiei modelului Ford EcoSport in fabrica sa din Craiova, GEFCO Romania sustine activitatea unuia dintre cei mai importanti clienti ai sai din industria producatoare de automobile din Romania, oferindu-i acestuia solutii personalizate de logistica a vehiculelor finite (FVL) si adaptandu-se astfel nevoilor de business, la nivel regional, ale companiei.

 

Suntem mandri sa fim un partener logistic de incredere in regiune pentru Ford. Toate echipele GEFCO Romania si-au asumat angajamentul de a satisface nevoia de eficienta a clientilor nostri si isi demonstreaza constant competentele in sprijinirea acestora pe parcursul dezvoltarii lor, lucrand indeaproape cu clientii nostri pentru a aborda provocarile lor privind rentabilitatea si cresterea pe termen lung,” a declarat Jérôme Chevrolet, Area Manager pentru regiunea Balcanilor si Director General al GEFCO Romania si Bulgaria.

 

Aceasta extindere a colaborarii cu Ford, permite GEFCO Romania sa utilizeze experienta sa indelungata in logistica dedicata industriei auto si expertiza dezvoltata constant de-a lungul timpului, pentru a oferi clientului sau solutii logistice multimodale. GEFCO Romania va opera transportul pe calea ferata a vehiculelor finite Ford EcoSport catre portul Constanta si catre pietele din Europa de Vest precum Germania, Italia si tarile din regiunea Benelux.

 

Transportul feroviar este una dintre cele mai competitive solutii de transport oferite de GEFCO, prezentand atat avantaje economice, cat si avantaje ecologice pentru bunurile pentru care timpul de livrare este esential, precum cele produse de industria auto. GEFCO Romania consolideaza astfel competitivitatea clientului sau, punandu-i la dispozitie o solutie de transport rapida si reusind astfel sa livreze vehiculele finite Ford catre pietele din Italia si Benelux in doar 4 zile si catre Germania, in 5 zile. In plus, GEFCO Romania este singurul operator logistic care ofera servicii de transport pe calea ferata pentru fluxurile de export ale fabricii din Craiova, acest tip de servicii de transport contribuind la eficientizarea costurilor si fiind in acelasi timp mult mai ecologice. Pentru aceste operatiuni logistice, GEFCO Romania ofera si servicii de transport rutier ca solutie auxiliara.

 

GEFCO Romania a inceput colaborarea sa pe plan local cu Ford in 2012, gestionand fluxurile de intrare ale producatorului auto prin solutii de transport rutier. Urmatoarea etapa a acestei colaborari a fost realizata in anul 2016, cand GEFCO Romania a inceput sa asigure transportul vehiculelor finite si sa ofere servicii de distributie pentru fabrica Ford din Craiova. Solutia de transport feroviar asigurata de GEFCO a facilitat astfel exportul modelului Ford B-Max catre piata din Germania.

 

Dezvoltandu-se impreuna cu clientii sai si beneficiind de aceasta noua oportunitate de business pentru fabrica Ford din Craiova, GEFCO va asigura transportul unor volume de aproape trei ori mai mari decat cele transportate anterior, Italia si Benelux adaugandu-se, de asemenea, la pietele anterioare de destinatie.

 

GEFCO Romania si-a consacrat eforturile sale pentru sustinerea acestei colaborari prin alocarea in Craiova, in proximitatea fabricii Ford, a unei echipe logistice dedicate, pentru a satisface cat mai bine nevoile clientului sau. De asemenea, transporturile feroviare operate pentru Ford, se vor realiza cu ajutorul unor vagoane noi, detinute de GEFCO si fabricate special pentru aceasta ocazie.

Autori

foto
GEFCO ROMANIA SRL