loader
Gabriela Streza se alatura echipei Valoria

Gabriela Streza se alatura echipei Valoria

Cu o experienta profesionala de peste 15 ani in departamentele de marketing si business development ale unor mari companii multinationale si afaceri de familie din Romania, liderii in domeniile lor de activitate, Gabriela Streza se alatura echipei Valoria ca Business Development Director.

Gabriela a absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti si are o expertiza solida in marketing, comunicare si business development dobandita in decursul a sute de proiecte gestionate cu succes in cariera. Gabriela este entuziasta, creativa, auto-motivata si capabila sa planifice, sa organizeze si sa implementeze cu succes mai multe proiecte simultan. De asemenea, are o foarte buna cunoastere a relatiilor publice si a comunicarii profesionale, dar si o inalta calificare in organizarea si managementul evenimentelor pentru a dezvolta notorietatea brandului companiilor si pentru a genera dezvoltare de business.

 

„Decizia de a veni alaturi de echipa Valoria deschide un capitol nou in evolutia mea profesionala, cu multe provocari dar si cu oportunitati importante. Avem o strategie de dezvoltare pe fiecare dintre liniile de business ale firmei – training, consultanta si coaching – si sunt foarte entuziasmata de proiectele pe care ne propunem sa le dezvoltam impreuna’, spune Gabriela Streza, Business Development Director, Valoria.

 

Valoria este o companie de training, consultanta si business coaching. Misiunea Valoria este aceea de a transforma potentialul echipelor si organizatiilor in valoare. Valoria ofera training pe o gama diversificata de tematici, de la cele ce conduc la antrenarea competentelor functionale, manageriale, de vanzari si interpersonale (soft skills), pana la cele pe teme aflate mai rar in oferta de training a firmelor de profil, dar foarte cerute de companii, cum ar fi: scriere de business cu tehnici de NLP, psihologia leadershipului si psihologia vanzarii.

 

“Gabriela este un profesionist de marca, o persoana dinamica, cu o gandire practica si structurata, care ii permite sa coordoneze proiecte complexe cu o mare eficienta. Are abilitati de comunicare excelente care o fac sa inteleaga cerintele specifice ale fiecarui client pentru a propune solutii si cai de colaborare de succes. In rolul de Business Development Director va avea o contributie esentiala la dezvoltarea bazei de clienti a firmei si sunt extrem de incantata ca lucram din nou impreuna”, spune Elena Badea, Managing Partner Valoria.

 

Alaturi de Elena Badea si Gabriela Streza, din echipa Valoria mai face parte si Alexandra Cernian, lector universitar la Facultatea de Automatica si Calculatoare – un trainer cu peste 10 ani de experienta si un profesionist apreciat in mediul academic.

Autori

foto
VALORIA BUSINESS SOLUTIONS SRL