loader
Biris Goran, dubla reusita la Gala CIJ Romania

Biris Goran, dubla reusita la Gala CIJ Romania

Timp de 14 ani consecutivi, Biris Goran a fost nominalizata la Gala CIJ Awards si a si obtinut 7 premii

Ieri, 18 ianuarie 2022, casa de avocatura Biris Goran a reusit o dubla performanta - desemnarea de catre Construction & Investment Journal Europe, una dintre cele mai importante publicatii de specialitate, drept Best Law Firm of the Year, precum si cel mai bun Tax & Financial Advisor of the Year.

Biris Goran a fost votata de un juriu compus din reprezentanti ai managementului de top de pe piata imobiliara europeana, incluzand profesionisti din cadrul unor fonduri de investitii, arhitecti, dezvoltatori, proprietari de imobile si prestatori de servicii de real estate. Ca atare, CIJ Gala si premiile acordate constituie un reper pentru sectorul imobiliar din Romania.

"Distinctiile ne bucura enorm, pentru ca reprezinta incununarea muncii continue, a maratonului dedicat si a staruintei de a oferi clientilor nostri cele mai bune servicii, sfaturi si solutii pentru afacerea lor. Intotdeauna am crezut ca toate lucrurile bune pe care le faci vor fi vazute si pretuite. Timp de 14 ani consecutivi, Biris Goran a fost nominalizata la Gala CIJ Awards si a si obtinut 7 premii", a declarat Gabriel Biris, partener fondator al Biris Goran.

"Premiile obtinute aseara sunt confirmarea faptului ca avem o echipa puternica de specialisti care stiu sa lucreze impreuna si care livreaza clientilor rezultate de elita. Practica noastra de Taxe a primit aceasta distinctie pentru prima data, lucru care ne motiveaza si ne obliga in egala masura", a precizat Ruxandra Jianu, Tax Partner in cadrul Biris Goran.

"Rezultatele cele mai bune vin atunci cand ai focus, claritate si experienta. In real estate, munca este una foarte speciala, pentru ca domeniul este complex si necesita atentie si o cunoastere integrata a mai multor zone de drept. Clientii nostri, care ne-au onorat cu increderea acordata, au cerinte sofisticate, in ton cu peisajul modern al pietei actuale", a completat Daniela Lazea, Partener, Coordonatorul echipei de Real Estate.

Biris Goran este o societate romaneasca de avocatura de afaceri infiintata in 2006 cu o echipa de peste 45 de avocati si consultanti fiscali, inclusiv noua parteneri, cu un mix de experienta internationala si locala. Practicile si echipa Biris Goran au fost incluse cu regularitate printre firmele de avocatura de top din Romania in ghidurile juridice Chambers Europe si European Legal 500.

Autori