loader
Flanco participa la noua editie a programului national “Rabla pentru Electrocasnice”

Flanco participa la noua editie a programului national “Rabla pentru Electrocasnice”

Iar in propriul program de buy-back, valabil doar in reteaua de magazine Flanco, include produse precum televizoare, trotinete sau aparate de cafea

Flanco participa la noua sesiune, in curs de desfasurare, a programului guvernamental “Rabla pentru Electrocasnice”.

                                            

Pe parcursul perioadei de inscriere, care se finalizeaza astazi, consilierii din reteaua de magazine Flanco au oferit consultanta clientilor privind crearea contului pe website-ul AFM, informatii despre intrarea in posesia voucherelor si despre stabilirea detaliilor privind predarea produsului vechi. De asemenea, retailerul a publicat informatii utile pe flanco.ro, sub forma unui ghid online al programului.

Atunci cand vine vorba despre produse electronice si electrocasnice, e important sa actionam cu responsabilitate din momentul cumpararii, atunci cand comparam atent oferte, specificatii, functii, clase energetice, pana in momentul in care produsul isi atinge potentialul maxim de utilizare – si este timpul sa il inlocuim, dar nu inainte de a-l recicla in mod corespunzator”, spune Ovidiu Nicusan, Director de marketing Flanco Retail. “Ne dorim sa ne sprijinim clientii in tot acest proces, astfel ca participam la fiecare editie a programului Rabla, adaugam constant in oferta noastra produse cu tehnologie performanta si eficiente energetic si desfasuram propriile campanii care incurajeaza renuntarea la aparatele electro-IT vechi, dar intr-un mod responsabil.”

Astfel, pe langa programul de buy-back propriu, care se desfasoara pe tot parcursul anului, iar clientii beneficiaza de un voucher valoric de 200 de lei, la predarea, respectiv achizitionarea unui aparat frigorific, a unei masini de spalat rufe/vase sau a unui aparat de aer conditionat, retailerul a lansat si programe de buy-back pentru categorii de produse mai putin traditionale, precum trotinete electrice sau espressoare automate de cafea De’Longhi, care urmeaza acelasi principiu de functionare.

O alta categorie foarte cautata de consumatori, dar care anul acesta a fost eliminata din programul AFM, este cea a televizoarelor. Astfel, pentru a veni in completarea programului national, in magazinele noastre clientii beneficiaza de un voucher valoric de 200 lei la predarea si, respectiv, achizitionarea unui televizor LG sau Samsung”, completeaza Ovidiu Nicusan.

Retailerul s-a pregatit cu stocuri pentru toate categoriile de produse, dar si cu reduceri speciale, pentru a sprijini achizitionarea unor produse cat mai performante tehnologic si energetic, astfel ca isi asteapta clientii imediat dupa confirmarea voucherelor de catre AFM. Acestia vor putea utiliza voucherele atat in reteaua de magazine, cat si pe flanco.ro, prin adaugarea codului aferent si a datelor de contact in campul dedicat, din pagina cosului de cumparaturi.

Prin intermediul programului, Ministerul Mediului ofera cumparatorilor de echipamente electrice si electronice performante din punct de vedere energetic vouchere cuprinse intre 200 si 500 de lei, in schimbul produselor uzate. Procesul se va desfasura in mod etapizat: etapa I – selectia voucherelor pentru categoria masini de spalat rufe, vase si aparate frigorifice (24-30 iunie), etapa II – selectia voucherelor pentru categoria laptopuri si tablete (1-7 iulie) si etapa III – selectia voucherelor pentru categoria aparate de aer conditionat, aspiratoare, uscatoare de rufe (8-14 iulie). Potrivit noului regulament AFM, voucherele sunt valabile timp de 7 zile de la emitere, iar produsele noi se pot achizitiona numai la predarea efectiva a unui produs vechi, din aceeasi categorie si de o eficienta energetica inferioara.

Despre Flanco:

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Cu un numar de peste 1.500 de angajati, compania detine o retea de 153 de magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 109 orase ale Romaniei. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati www.flanco.ro sau paginile de Facebook si de LinkedIn.

Autori

foto
FLANCO RETAIL SA