loader
Flanco deschide primul sau magazin din Turda

Flanco deschide primul sau magazin din Turda

Unul dintre obiective este acela de a aduce tehnologie de ultima ora si o paleta extinsa de servicii inclusiv in orasele mai mici

Flanco a deschis astazi primul sau magazin din orasul Turda, in centrul comercial FunShop Park Turda, inaugurat in aceeasi zi. Cu o suprafata de 400 mp, o gama de produse atent selectionata si oferte speciale cu ocazia deschiderii, noul magazin Flanco si-a intampinat primii clienti.

Ne continuam strategia de dezvoltare trasata, aceea de a deschide magazine in centre comerciale cu trafic ridicat, astfel incat criteriile de eficienta si de crestere sanatoasa sa fie indeplinite”, spune Ionut Cirstea, Retail Manager Flanco. “Amplasarea avantajoasa a centrului comercial FunShop Park, precum si mixul atractiv de magazine, care include si un important hypermarket – Kaufland – sunt indicatori pe care i-am avut in vedere.”

Retailerul a pregatit oferte speciale cu ocazia inaugurarii magazinului, in stoc limitat, disponibile in perioada 22-25 septembrie, inclusiv pentru aparate de incalzire, o categorie de produse aflata, in prezent, la mare cautare.

Unul dintre obiectivele noastre este acela de a aduce tehnologie de ultima ora si o paleta extinsa de servicii inclusiv in orasele mai mici. Fiind primul magazin Flanco din Turda, ne bucuram sa putem pune la dispozitia viitorilor nostri clienti servicii avantajoase si unice pe piata electro-IT, precum posibilitatea de a cumpara in 3 sau 4 rate direct cu cardul de salariu ori de a returna gratuit produsele achizitionate, oricand intr-un interval de 45 de zile. De asemenea, actualizam permanent mixul de produse prezent la raft, astfel incat sa raspunda cerintelor celor care ne trec pragul, inclusiv celor mai exigente criterii de performanta si de durabilitate”, completeaza Ionut Cirstea.

Toate cele 154 de magazine din reteaua Flanco, aflate in 109 orase ale tarii, ofera clientilor cea mai extinsa paleta de servicii de finantare, retur gratuit timp de 45 de zile, precum si optiunea de a rezerva un produs online, cu ridicare personala din magazin.

Magazinul Flanco din FunShop Park Turda este deschis de luni pana duminica, in intervalul orar 09:00-21:00, la adresa – strada Univers nr. 21 (langa magazinul Kaufland).

Despre Flanco:

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Cu un numar de peste 1.500 de angajati, compania detine o retea de 154 de magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 109 orase ale Romaniei. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati www.flanco.ro sau paginile de Facebook si de LinkedIn.

Autori

foto
FLANCO RETAIL SA