loader
Filip & Company a asistat BT Leasing in cadrul unei emisiuni de obligatiuni de 40 de milioane euro

Filip & Company a asistat BT Leasing in cadrul unei emisiuni de obligatiuni de 40 de milioane euro

Echipa implicata in aceasta tranzactie a fost coordonata de catre Alexandru Birsan (Partener), si le-a inclus pe Olga Nita (Counsel) si Roxana Diaconu (Associate).

Casa de avocatura Filip & Company a asistat BT Leasing, parte a grupului financiar Banca Transilvania, in legatura cu oferta si listarea cu succes a unei emisiuni de obligatiuni de 40 de milioane de euro, in doua transe cu scadenta in 2024, respectiv 2025, la Bursa de Valori Bucuresti. Tranzactia a fost finalizata in a doua jumatate a lunii decembrie.

„Apreciem ca am putut sa fim alaturi de BT Leasing in acest proiect important pentru activitatea sa de leasing financiar, in special pentru segmentul IMM-uri, energie regenerabila si eficienta energetica. Piata de capital din Romania inregistreaza un trend pozitiv, anul trecut fiind, in special, unul prolific pentru segmentul de obligatiuni. Anticipam ca in 2020 acest trend ascendent va continua cu proiecte de o dimensiune din ce in ce mai mare si prezentand structuri inovatoare pentru piata din Romania.”, a declarat Alexandru Birsan, partener Filip & Company.

Echipa implicata in aceasta tranzactie a fost coordonata de catre Alexandru Birsan (Partener), si le-a inclus pe Olga Nita (Counsel) si Roxana Diaconu (Associate).

Filip & Company are unele dintre cele mai dinamice si experimentate practici de Piete de Capital, fiind clasata in primul esalon de catre prestigioasele publicatii Chambers and Partners si Legal 500. Echipa include specialisti cu o experienta anterioara bogata si de succes in tranzactii complexe in domeniul pietelor financiare si de capital, dobandita atat in tranzactii interne cat si internationale.


Filip & Company

Filip & Company este una din societatile de avocatura de top din Romania care furnizeaza asistenta de cea mai inalta calitate in practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care opereaza in Romania sau care vizeaza Romania. Specializati in proiecte complexe care implica o abordare inovativa, avocatii Filip & Company au experienta elocventa in mai multe domenii, cum ar fi infrastructura si concesiuni, fuziuni si achizitii, energie, drept societar, imobiliar, concurenta, finantari si piata de capital dar si dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatura asigura asistenta si reprezentare in litigii si arbitraje cu implicatii semnificative pentru afacerile clientilor.

Autori