loader
Fii campion pentru campioni si inscrie-te la cea de-a 11-a editie DHL Carpathian Marathon powered by MPG!

Fii campion pentru campioni si inscrie-te la cea de-a 11-a editie DHL Carpathian Marathon powered by MPG!

Banii stransi din taxele de participare ii ajuta pe sportivii paralimpici sa se pregateasca si sa performeze in competitii nationale si internationale

• DHL Carpathian Marathon powered by MPG va avea loc pe 20 iunie 2020

• Inscrierile sunt deschise pe www.maratondhl.ro, sectiunea Inscriere

• Pana pe 9 martie, taxa de participare are un pret special de 99 lei

• Evenimentul sustine, pentru al saselea an consecutiv, Comitetul National Paralimpic, sub mesajul „Campionii nu au bariere. Fii campion pentru campioni!

Dupa o editie aniversara de succes, DHL Carpathian Marathon powered by MPG, eveniment de alergare montana de top din Romania, anunta startul inscrierilor pentru a 11-a editie, care va avea loc pe 20 iunie 2020, in aceeasi locatie spectaculoasa, Race Village-ul de la Cheile Gradistei Fundata. Invitatia de participare e adresata tuturor pasionatilor de alergare, profesionisti sau amatori, si vine la pachet cu provocarea acestei editii: „Campionii nu au bariere. Fii campion pentru campioni!

Si in 2020, evenimentul continua traditia si sprijina Comitetul National Paralimpic, pentru al saselea an consecutiv. Banii stransi din taxele de participare ii ajuta pe sportivii paralimpici sa se pregateasca si sa performeze in competitii nationale si internationale, iar anul acesta motivatia e dubla in contextul Jocurilor Paralimpice din luna august.

Anul acesta, la a 11-a editie, vom alerga cu gandul la sportivii care vor reprezenta Romania la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Evenimentul nostru, devenit traditie, reuseste sa inspire participantii sa adopte sau sa mentina un stil de viata activ, dar si sa contribuie la performanta sportivilor din Comitetul National Paralimpic, campionii pentru care nu exista bariere. Pasiunea pentru alergare si fapte bune a comunitatii noastre creeaza campioni pentru campioni! Ne vedem la start, pe 20 iunie!”, a declarat Oana Mandicescu, Director Comercial DHL Express.

Prima conditie pentru a castiga o cursa este sa participi! Organizatorii incurajeaza pasionatii de miscare sa se inscrie din timp si sa profite de pretul de early bird! Pana pe 9 martie, taxa de participare este de 99 de lei.

Individual sau in echipa, cei care doresc sa participe la DHL Carpathian Marathon powered by MPG sunt invitati sa acceseze site-ul oficial: www.maratondhl.ro. Probele pregatite pentru alergatori sunt:

• Maraton (42km / 2000m diferenta de nivel),

• Semimaraton (21km / 1000m diferenta de nivel),

• Stafeta (in echipe de 3 sau de 6 persoane / 290m diferenta de nivel pentru fiecare tura de 7km),

• Crosul Copiilor (pe distante de 250m, 500m sau de 1km, in functie de varsta).

DHL Carpathian Marathon powered by MPG continua si in 2020 sa sustina miscarea si sportul in randul copiilor si adolescentilor, de aceea le ofera acestora oportunitatea sa se inscrie gratuit in competitie! Astfel, participantii sub 18 ani pot opta pentru proba de Semimaraton, Stafeta sau Crosul Copiilor. Varsta minima pentru inregistrarea in cursele disponibile este de 14 ani pentru Stafeta, 16 ani pentru Semimaraton si 19 ani pentru Maraton. Crosul Copiilor e dedicat participantilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 13 ani.

Editia 2020 a DHL Carpathian Marathon este organizata in parteneriat cu MPG Romania, lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate participantilor amatori, cu o experienta semnificativa care include organizarea a peste 5.000 de evenimente sportive.

Toate detaliile despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro si in Social Media, pe pagina Facebook DHL Maraton.

Sponsorul oficial al evenimentului este QUATTRO INTERSPED si ii are ca sponsori pe MEDLIFE, GENERALI, TEMAD, WD-40, GOLDNUTRITION, BARILLA si Dr. OETKER.

Le transmitem multumiri autoritatilor: Parcul National Piatra Craiului, Romsilva, Centrul ROMANIA – CSTP, Conventia Carpatica, Consiliul Judetean Brasov, Fundatia Conservation Carpathia si Salvamont pentru suportul si facilitatile oferite evenimentului.

DHL Carpathian Marathon

Evenimentul a devenit un reper pentru pasionatii de alergare, numarul participantilor trecand de 9,700 in cele 10 editii desfasurate pana in prezent, in timp ce peste 600 de companii importante au fost reprezentate de echipe la start. Cauza sociala reprezinta, an de an, o coordonata importanta a evenimentului. Fondurile donate depasesc 162,000 de euro si au fost directionate catre Fundatia Hospice Casa Sperantei, Asociatia Noi Orizonturi - Familia, Fundatia Light Into Europe, Salvati Copiii Romania si Comitetul National Paralimpic.

DHL – The logistics company for the world

DHL is the leading global brand in the logistics industry. Our DHL family of divisions offer an unrivalled portfolio of logistics services ranging from national and international parcel delivery, e-commerce shipping and fulfillment solutions, international express, road, air and ocean transport to industrial supply chain management. With about 380,000 employees in more than 220 countries and territories worldwide, DHL connects people and businesses securely and reliably, enabling global trade flows. With specialized solutions for growth markets and industries including technology, life sciences and healthcare, energy, automotive and retail, a proven commitment to corporate responsibility and an unrivalled presence in developing markets, DHL is decisively positioned as “The logistics company for the world”.

DHL is part of Deutsche Post DHL Group. The Group generated revenues of more than 61 billion euros in 2018.

Despre MPG Romania

MPG Romania, fondata in 1997, este lider de piata si creatoare de tendinte privind marketingul sportiv si managementul de evenimente, cu cel mai mare portofoliu de proprietati sportive pentru amatori din Romania. Agentia coordoneaza peste 750 de evenimente sportive pe an, in care combina know-how-ul specializat cu o implementare fara rival, ceea ce ofera experiente care aduc bucurie oamenilor si solutii personalizate pentru marci locale si globale.

Detalii despre MPG se gasesc pe: www.mpg.com.ro.

Autori

foto
DHL INTERNATIONAL ROMANIA SRL