loader

Felicia Gavrila - noul Director Executiv al departamentului de Audit financiar al EY

Felicia Gavrila a fost numita Director Executiv in cadrul departamentului de Audit financiar incepand cu 1 iulie 2013

Felicia se alatura, astfel, conducerii companiei in Romania si consolideaza echipa executiva a celui mai mare departament pe care EY l-a dezvoltat local.

 

Din 2006 cand s-a alaturat EY, Felicia a construit un portofoliu important care include proiecte variate de audit financiar, atat pentru raportarea statutara cat si conform standardelor internationale de raportare financiara. Are experienta extinsa in servicii de consultanta pentru companii multinationale dar si antreprenori locali din diverse industrii, specializandu-se in servicii profesionale pentru sectoare precum: energie si utilitati, retail si bunuri de larg consum, automotive, real estate. De asemenea, Felicia este trainer experimentat in aspecte legate de IFRS si membru al Biroul Tehnic de consultanta pentru riscuri al EY in Romania.

Pozitia pe care am preluat-o in cadrul echipei executive reprezinta inceputul unei noi etape profesionale si un vot de incredere din partea EY si a colegilor din cadrul departamentului nostru de Assurance. Sunt incantata ca pot sa aduc o contributie la dezvoltarea practicii de Assurance prin servicii multidisciplinare, care sa aduca valoare clientilor nostri ", explica Felicia.

 

Felicia este membru al Asociatiei Contabililor Autorizati (ACCA) din Glasgow, Marea Britanie, contabil autorizat de catre Camera Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania si membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania.

 

În fiecare an oferim noi oportunitati de dezvoltare colegilor nostri cu rezultate semnificative – este vorba despre un parcurs profesional complex, prin care sustinem si dezvoltam noi generatii de lideri de business pe plan local, de la pozitia de junior, pana la numirea in echipa executiva. Felicia va avea un rol important alaturi de conducerea departamentului nostru de Audit financiar in cresterea portofoliului de clienti si a gamei de servicii pe care le oferim companiilor care opereaza in Romania.” concluzioneaza Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania si Rep. Moldova.

 

EY a anuntat la inceputul acestei luni 509 noi parteneri la nivel global, dintre care 131 femei partener. La nivel EMEIA (Europa, Orientul Mijlociu, India si Africa), EY a numit 162 parteneri noi, dintre care 34 femei.

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL