loader
Fast forward. Organizatia digitala

Fast forward. Organizatia digitala

WEBCAST: Adaptarea organizatiilor la transformarea digitala, Miercuri, 6 mai, intre orele 14.00 – 16.00

Revista HR Manager organizeaza miercuri 6 mai, intre orele  14.00 – 16.00, evenimentul online „FAST FORWARD. ORGANIZATIA DIGITALA”, in cadrul caruia se va discuta despre cum ne adaptam la dinamica schimbarii digitale si cat de profunda este aceasta schimbare in mentalitatea oamenilor si in structura proceselor.

In  contextul dinamic actual datorat raspandirii coronavirusului (COVID-19) in Romania, companiile au trebuit sa se adapteze si sa isi accelereze planurile de transformare digitala sau sa-si faca unele ”de criza” cat mai rapid. Dar aceasta schimbare este, de multe ori, mult mai adanca decat credem. Pe langa instrumente si procese, transformarea digitala, acum fortata de imprejurari, vine impreuna cu o transformare de cultura organizationala si cu una personala pentru fiecare dintre noi. 

Intrebarile la care invitatii vor raspunde in aceasta conferinta sunt legate de cat de puternica a fost aceasta schimbare organizationala spre digitalizare: A impactat ea cultura digitala si cultura de leadership? Am pornit intr-adevar pe un drum cu un singur sens: tot inainte? Care sunt urmarile acestui impact in modul cum ne vom conduce organizatiile? Cum putem iesi din aceasta poveste mai puternici in plan personal si cu o cultura organizationala mai puternica?

Dintre vorbitorii confirmati pana in prezent:

  • Richard de Graaf, Head of Human Resources, ING Bank Romania
  • Iulia Buciuman, Managing Partner HUMANISTIC   
  • Moderator: MIHAI ZANT, Business Coach, Managing Partener, HUMANISTIC

Discutiile se vor concentra asupra urmatoarelor subiecte:

  • Cum ne impacteaza o schimbare fortata?
  • Modele actuale de integrare a schimbarii - ce se mai aplica din felul cum priveam managementul schimbarii in trecut?
  • Cum fac un plan de schimbare in criza (digitalizarea muncii)?
  • Atitudini si mentalitati ale managerilor in schimbarea digitala. Cat de profunda este aceasta schimbare?
  • Cum sustii ca leader si HR integrarea schimbarilor in cultura organizationala?
  • Cum sustii managerii pentru a insufla directie in acest nou context?
  • Instrumente care sustin schimbarea digitala.

Invitatul Richard de Graaf, Head of Human Resources, ING Bank Romania va vorbi in limba engleza. Celelalte prezentari si discutii se vor desfasura in limba romana. In timpul webinarului, va exista un chat live prin intermediul caruia veti avea posibilitatea de a adresa intrebari.

Participarea la acest webinar este gratuita si se face pe baza confirmarii inregistrarii. Pentru inregistrarea la webinar si toate detaliile legate de temele de discutie, puteti accesa pagina evenimentului: https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/fast-forward-organizatia-digitala/

Pentru mai multe informatii organizatorice, persoanele de contact sunt Andra Zikov (andra.zikov@cariereonline.ro) si Laura Manciu (laura.manciu@cariereonline.ro)

Evenimentul este sustinut de ING Bank. Parteneri media: Repatriot, BIZ, DoingBusiness, Jurnalul de afaceri, Wallstreet, Risco, ziare.com, HR Club, Portal HR, CONAF.

Autori