loader
Farmexpert D.C.I., unul dintre cei mai importanti distribuitori de servicii si produse farmaceutice din Romania devine Alliance Healthcare Romania

Farmexpert D.C.I., unul dintre cei mai importanti distribuitori de servicii si produse farmaceutice din Romania devine Alliance Healthcare Romania

Prin schimbarea denumirii in Alliance Healthcare Romania S.R.L., Farmexpert D.C.I. S.R.L. se alatura celorlalte 10 tari in care este prezent Alliance Healthcare

Farmexpert D.C.I. S.R.L. isi schimba denumirea in Alliance Healthcare Romania S.R.L. si se alatura celorlalte 10 tari in care este prezent Alliance Healthcare, unul dintre cei mai mari distribuitori de medicamente din Europa.

Farmexpert D.C.I. isi continua misiunea, veche de peste doua decenii, de a livra calitate si de a aduce inovatie pe piata farmaceutica din Romania oferind servicii de inalta competenta si stabilitate pentru partenerii sai, sub denumirea de Alliance Healthcare.

Procesul de rebranding, care a implicat atat schimbarea identitatii vizuale, cat si denumirea in Alliance Healthcare, consolideaza pozitia companiei pe piata farmaceutica din Romania, prin apartenenta la o structura internationala.

Alliance Healthcare este una dintre cele 3 divizii care fac parte din Walgreens Boots Alliance, lider mondial in industria farmaceutica si asigura distributia de medicamente catre 110.000 farmacii si spitale, in cele 11 tari in care activeaza.

Walgreens Boots Alliance a luat fiinta prin fuziunea Walgreens si Alliance Boots in decembrie 2014, aducand impreuna doua companii lider, cu branduri reprezentative si prezenta in zone geografice complementare, cu valori comune si traditie in furnizarea de servicii de incredere in domeniul sanatatii, de mai bine de 100 de ani.

Compania are:

● peste 415.000 de angajati in peste 25 de tari;

● peste 18.500 de farmacii in 11 tari;

● cea mai mare retea de distributie de medicamente cu peste 390 de centre de distributie ce deservesc peste 230.000 de farmacii, medici, centre de sanatate si spitale din peste 20 tari;

● un portofoliu cu branduri de retail precum Walgreens, Duane Reade, Boots si Alliance Healthcare, dar si branduri in dezvoltare precum No7, Botanics, Soap & Glory, Sleek MakeUP gama de medicamente generice Almus si Boots Pharmaceuticals (gama diversificata de produse pentru ingrijirea sanatatii).

Misiunea Alliance Healthcare este de a deveni un partener de incredere atat pentru clienti, cat si pentru partenerii producatori si de a contribui, pornind de la nevoile pacientului, la imbunatatirea calitatii vietii din comunitatile din care face parte. 

Incredere, grija, inovatie, parteneriat, implicare sunt valorile prin care Alliance Healthcare isi continua viziunea de a fi un reper de profesionalism in industria farmaceutica. 

Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina de LinkedIn Alliance Healthcare si site-ul www.walgreenbootsalliance.com.

Autori

foto
ALLIANCE HEALTHCARE ROMANIA SRL