loader
EY lanseaza EY wavespace, reteaua globala a centrelor de inovare si dezvoltare

EY lanseaza EY wavespace, reteaua globala a centrelor de inovare si dezvoltare

Abordare bazata pe colaborarea cu experti in tehnologie, strategie de afaceri si design.

EY lanseaza o retea globala de centre de inovare si dezvoltare. Aceste centre vor avea rolul de a ajuta clientii sa se alinieze la noul val de schimbari radicale ce vor decurge din transformarea afacerilor lor ca urmare a adoptarii unei gandirii inovatoare in toate sectoarele industriale acoperite de departamentele si expertiza EY.

 

Centrele wavespace, concentrate pe strategii si tehnologii disruptive care vor avea impact in diverse industrii vor fi integrate in reteaua globala EY, cu spatii si capabilitati diferite de lucru.

 

Astfel, centrele wavespace completeaza reteaua EY de centre de inovare dezvoltata pentru a ajuta clientii sa faca fata provocarilor si oportunitatilor generate de schimbarea continua, de digitalizare si fenomene disruptive. Toate aceste centre au la baza o metodologie comuna si o platforma care combina experienta EY in tehnologii disruptive - precum inteligenta artificiala, automatizarea proceselor prin robotizare (RPA), blockchain, analiza inteligenta a datelor si securitate cibernetica - si expertiza EY in diverse industrii.

 

"Companiile se confrunta in permanenta cu un mediu disruptiv, deci liderii de business trebuie sa genereze schimbarea pentru a pastra organizatiile competitive. Multi dintre ei cred ca o transformare radicala este pasul inainte pentru a-ti atinge obiectivele de business, dar nu stiu exact cum sa inceapa. Noua retea EY wavespace incurajeaza companiile sa fie curajoase cand vine vorba de identificarea ideilor surprinzatoare care pot conduce catre reusite extraordinare," spune Bogdan Ion, Country Managing Partner EY Romania.

 

Printr-o investitie de mai multe milioane de dolari, EY isi va extinde reteaua curenta de 15 locatii cu noi centre care vor fi amplasate in Amsterdam, Atlanta, Mexico City, New York (Chelsea), Santa Monica (Silicon Beach), California, Sao Paulo, Trivandrum, India si Toronto.

 

Fiecare centru va fi axat pe anumite tehnologii si specializat pe anumite piete si va dispune de echipe multidisciplinare de consultanti specializati in zona inovatiei.

 

De exemplu, profesionistii din cadrul retelei EY wavespace au reusit pana acum:


- Sa dezvolte peste 50 de procese de afaceri bazate pe tehnologia blockchain pentru clienti din sectorul serviciilor financiare, inclusiv o platforma de gestiune a identitatii care asigura un mecanism de inscriere al clientilor si de identificare a potentialului acestora;
- Sa ajute o firma din domeniul auto sa dezvolte noi servicii de mobilitate, inclusiv servicii premium sau la cerere de tip taxi, parcare inteligenta si ride-sharing si sa deruleze proiecte pilot de testare a pietei in orase importante din intreaga lume;
- Sa creeze un laborator de inovare pentru un client din sectorul serviciilor financiare, in care acesta sa dezvolte si sa implementeze noi tehnologii, produse si servicii, precum si noi modele de afaceri in cadrul organizatiei.

 

Vargha Moayed, Advisory Service Leader and Regional Innovation Leader, EY Romania, spune:
"Desi Romania nu are inca un centru EY wavespace TM , echipa locala asigura accesul clientilor la una dintre principalele tehnologii disruptive, Robotic Process Automation - RPA, pentru care suntem recunoscuti drept Centru European de Excelenta. Pornind de la aceasta baza, ne vom intari capabilitatile in lunile care urmeaza prin adaugarea de tehnologii complementare RPA, precum Chatbots, Smart OCR si Advanced Analytics, pentru a oferi un set de capabilitati care sa ajute clienti din Romania, si nu numai, sa inoveze si sa-si creasca productivitatea."
 

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL