loader
Easy Styl, noua gama de aparataj modular Schneider Electric

Easy Styl, noua gama de aparataj modular Schneider Electric

Designul modular al gamei Easy Styl acopera un numar mare de aplicatii si functii, oferind posibilitatea instalarii a pana la sapte module intr-o rama

  • Gama Easy Styl include printre altele si prize, intrerupatoare, variatoare de tensiune universale, prize de incarcare USB, prize de date USB si prize TV-SAT
  • Rame elegante, atemporale si robuste realizate din plastic, dar si din materiale naturale cu finisaje precum sticla, lemn sau inox
  • Usor de instalat si de utilizat, reduce timpul de montare

Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului energiei si in automatizare, anunta lansarea gamei Easy Styl, o gama de aparataj ultraterminal ce contine prize, intrerupatoare, variatoare de tensiune universale si prize media, care permite electricienilor sa gaseasca solutia potrivita si estetica pentru orice tip de spatiu.

Designul modular al gamei Easy Styl acopera un numar mare de aplicatii si functii, oferind posibilitatea instalarii a pana la sapte module intr-o rama, iar dispozitivele au o constructie robusta si fiabila. Astfel, electricienii pot propune clientilor din segmentul rezidential si cel de spatii de birouri solutii elegante si stilate, potrivite design-ului, dar si cu aplicabilitate extinsa.

Proiectate in conformitate cu cerintele electricienilor, prizele sunt fabricate conform normelor VDE, intrerupatoarele sunt conforme cu standardul SR EN 60669-1, iar noua gama include si dozele de montaj.

Liniile curate de design completeaza functionalitatea mecanismelor.

Designul intuitiv ajuta mult si in munca de instalare a electricienilor, produsele din gama Easy Styl fiind usor de montat si fixat. Mecanismele sunt montate printr-un singur clic, iar ramele decorative pot fi instalate rapid, prin simpla apasare peste module.

Mecansimele au terminale conice mari si diagrame de conexiuni clare, prezentate direct pe produse, pentru a usura munca electricienilor. La nevoie, ramele decorative se pot indeparta usor, prin interme-diul unor fante laterale pentru surubelnita, invizibile din fata, pentru a mentine aspectul elegant.

Gama Easy Styl atrage prin optiunile numeroase in materie de finisaje, ramele de plastic sunt plate sau curbate, iar cele din materiale naturale ofera o paleta extinsa de finisaje precum: sticla, lemn sau inox. In cazul ramelor realizate din materialele naturale se poate opta intre 10 culori diferite (4 pentru sticla, 3 pentru lemn si 3 pentru inox). Atemporale si fiabile, ele se potrivesc oricarui tip de interior.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate, prin intermediul unor solutii inteligente, si la tehnologie este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai putine resurse, asigurand prezenta vietii oriunde, oricand si pentru oricine - Life is On!  

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii pe zona energetica, de automatizari in timp real, de software si servicii integrate pentru locuinte, in cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile de incluziune si imputernicire.

www.se.com/ro

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL