loader

Dupa 20 ani in companii de top din FMCG, Daniela Sima intra in antreprenoriat

Sfera Business are incepand de astazi in echipa sa un nou profesionist valoros. Daniela Sima s-a alaturat companiei ca Senior Trainer & Consultant, dupa ce a construit o cariera de aproape 20 de ani pe piata romaneasca de FMCG, timp in care a acumulat o experienta vasta in achizitii, vanzari si marketing.

Experienta profesionala a Danielei include 2 ani in industria berii la o companie de renume si aproape 17 ani la una dintre cele mai importante companii din retail: 5 ani Category Manager, aproape 1 an expat in Rusia, 8 ani Food Manager si 2 ani Director de Marketing.


“Este un privilegiu sa primim in echipa Sfera Business un profesionist de talia Danielei Sima. Un om de o calitate cum rar intalnesti, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati specialisti din piata de FMCG si Modern Retail. O persoana speciala, impreuna cu care impartasim aceleasi valori: experienta demonstrata, pasiune, respect, inovatie. Sunt incantat ca anul acesta ni s-au alaturat la Sfera Businss in total cinci profesionisti de mare calibru, care au domenii de expertiza complementare, ceea ce face ca pentru anul 2017 sa fim intr-o pozitie exceptionala pentru dezvoltarea masiva a cotei noastre de piata”, spune Catalin Stancu, Managing Partner Sfera Business.


“Dupa aproape 20 de ani de FMCG a venit timpul sa iau drumul deloc usor, dar frumos si provocator, al antreprenoriatului. Imi doresc sa transmit si altora experienta si cunostintele acumulate in companii de renume si in domenii precum achizitii, vanzari si marketing. Motto-ul meu profesional a fost intotdeauna urmatorul: orice relatie de afaceri buna se bazeaza pe o relatie umana buna, si nu am fost dezamagita in cariera mea aproape niciodata. Eu cred in oameni si in dorinta lor de a-si explora potentialul si de a fi din ce in ce mai buni din punct de vedere personal si profesional. Cred in leadership, cred ca ceea ce faci cu pasiune si cu suflet iti reuseste de cele mai multe. Mai cred in calatorii pe drumuri nebatatorite de altii. Dezvoltarea personala in sine este un drum pe care nu il finalizam niciodata.


Ma bucur sa ma alatur echipei de traineri de la Sfera Business, o echipa cu oameni frumosi si talentati alaturi de care voi realiza proiecte frumoase.”, spune Daniela Sima, Senior Trainer & Consultant Sfera Business.


Daniela Sima a absolvit Certificatul Profesional si Diploma Profesionala In Management din cadrul CODECS si a finalizat in anul 2012 programul MBA din cadrul Open University Business School.


In calitate de tutor, Daniela a sustinut in cadrul companiei CODECS, o perioada lunga de timp, cursuri de Management Performant si Managementul Resurselor Umane. Are la activ traininguri pe teme cum ar fi: achizitii, negocieri, comunicare si public speaking.