loader

Gala Premiilor Cariere, Editia a IV-a, 2016 – Oameni care ne inspira

Un eveniment care celebreaza inspiratia si pasiunea pentru excelenta.

Revista CARIERE organizeaza pe 14 decembrie 2016 a IV-a editie a Galei Premiilor CARIERE, un eveniment dedicat pasiunii, vointei si puterii de a fi mai buni in fiecare zi. Evenimentul va avea loc la Hotel Radisson Blu din Bucuresti si va reuni 200 de participanti: manageri, antreprenori, artisti si lideri de opinie.

 

Protagonistii serii vor fi oamenii care ne inspira, ale caror „aripi” se pot intrezari si uneori ne pot atinge.
Alaturi de ei, intr-o atmosfera newyorkeza, vom explora profunzimi artistice, ne vom bucura de momente de inspiratie si relaxare, iar povestile de succes vor fi „ingredientele” principale ale acestei seri speciale.

 

In cadrul galei se vor acorda premii de excelenta, la urmatoarele sase categorii:

1. Leadership pentru intreaga cariera
2. Liderul Noii Generatii
3. Management General
4. Cel mai promitator antreprenoriat
5. Rebel pentru o Cauza
6. Champion of Engagement.

 

Jurnalistii CARIERE vor propune cate cinci profesionisti care se disting la fiecare categorie premiata, iar ulterior, nominalizarile vor fi supuse votului cititorilor prin intermediul unui chestionar online, pe site-ul www.gala-cariere.ro.

 

Castigatorii vor fi stabiliti exclusiv pe baza votului online, iar numele lor vor fi anuntate in cadrul Galei.
Exceptie de la aceasta regula face Premiul de LEADERSHIP PENTRU INTREAGA CARIERA, care va fi decis si acordat onorific de catre Revista CARIERE.

Povestile de succes ale nominalizatilor pot fi urmarite pe site-ul www.cariereonline.ro, iar procesul de votare se desfasora pe site-ul www.gala-cariere.ro.


Evenimentul va fi moderat de catre Tudor Musat, editor prezentator Digi24, iar Jezebel ne va purta pe ritmuri de jazz si evergreenuri interbelice, de la Frank Sinatra si Ella Fitzgerald la pasiune sud-americana.

 

Section Partners: Telekom Romania, Enel, MedLife, Idea::Bank, Adecco, Well Come Expats, Carrefour Romania.
Annual Partner: Romanian Software;
Partners: BADSI, NESPRESSO, Eucom, Smart Experience;
Media Partners: Revista HR Manager, Biz, Wall-Street, Forbes, Business Review, Asociatia ERUDIO, RFI Romania, Institutul Aspen, PWN Romania, Doingbusiness.ro, Ziare.com, Business24.ro.