loader

CEO Conference – Shaping the future, evenimentul de referinta pentru elitele mediului de afaceri romanesc are loc la Bucuresti, in data de 23 noiembrie 2016

Fie ca vorbim despre companii listate, detinute majoritar de stat sau afaceri ale antreprenorilor, anul 2017 va aduce numeroase provocari companiilor romanesti.

Economia in 2016 creste semnificativ, cu peste 5%, iar afacerile vor continua sa fie robuste si in 2017. In timp ce unele economii avansate au in fata volatilitate sporita si crestere economica mai scazuta, multe economii emergente cresc. Votul Brexit si alegerile recente din SUA par sa semnaleze o crestere a valului de nationalism, cu efecte asupra comertului si stabilitatii economice globale. Digitalizarea aduce cu sine oportunitati enorme, dar si modificari dramatice ale climatului competitional.

 

In acest context, in care singura strategie viabila este starea de alerta permanenta vis-à-vis de modificarile globale si capitalizarea noilor oportunitati de afaceri si investitii, Doingbusiness.ro organizeaza ,,CEO Conference – Shaping the future’’ - intalnirea anuala a celor mai mari lideri de companii din Romania.

 

Evenimentul se desfasoara la Bucuresti (Stejarii Country Club), miercuri, 23 noiembrie 2016. CEO Conference este o conferinta anuala, exclusivista (participarea se face doar pe baza de invitatie) si reprezinta o platforma deschisa, mai putin formala pentru dezbateri si relationare de afaceri in care participantii se intalnesc si discuta despre: factorii care contureaza mediul de afaceri acum; tendintele din economia locala si globala; motoarele cresterii economice si oportunitatile din perspectiva experientei si a relationarii de afaceri.

 

Conferinta va fi deschisa de catre Nenad Pacek – Presedintele Fondator al Global Success Advisors si confondatorul CEMEEA Business Group, fost vicepresedinte al The Economist Group (Economist Intelligence Unit). Nenad Pacek va prezenta perspectivele proprii in ceea ce priveste modificarea paradigmei Uniunii Europene si consecintele asupra economiei Uniunii, Romaniei si tarilor din Europa Centrala si de Est.

 

Nenad Pacek va fi moderator in prima sesiune a conferintei – Perspective macroeconomice, la care participa Catalin Pauna – Senior Economist pentru Romania – Banca Mondiala, Steven van Groningen – Presedinte – Raiffeisen Romania si Board Member – Foreign Investors Council, Sorin Mindrutescu – General Manager – Oracle Romania, Radu Craciun – CEO – BCR Pensii si Vicepresedinte – Asociatia Administratorilor Independenti. Speakerii invitati vor incerca sa raspunda la intrebarea daca semnalele mixte in privinta economiei Romaniei transmit mai multa stabilitate decat putem percepe si daca excesul de lichiditate si nivelul minim istoric al ratelor de dobanda reprezinta noua realitate a finantarii. Schimbarile geopolitice aduc noi oportunitati pentru piete? Care sunt noile oportunitati si responsabilitati din punctul de vedere al afacerilor, inovatiei si antreprenoriatului – sunt subiecte cheie la care Nenad Pacek si invitatii sai vor raspunde in cadrul CEO Conference 2016.

 

Cea de-a doua sesiune, dedicata digitalizarii si cresterii economice, traseaza rolul liderilor de companii in privinta transformarii digitale, regandirii strategiilor si a modelelor de afaceri si reinventarii avantajelor competitive ale companiilor in economia digitala. Sesiunea va raspunde la doua intrebari cheie: cum reactioneaza piata fortei de munca la digitalizare si la ce transformari sa ne asteptam pentru produse, servicii si interactiunea cu clientii. In aceasta sesiune, vor sustine prezentari: Nenad Pacek – Presedintele Fondator – Global Success Advisors, Vargha Moayed – Partener, Advisory Services Leader – EY Romania, Marius Persinaru – Country President Romania & Moldova – Schneider Electric si Daniel Pana – Country Manager – SAS Romania.

 

Cea de-a treia sesiune este gandita pentru experienta coaching-ului. Care sunt piedicile care ii opresc pe liderii de companii din a avea impactul pe care il urmaresc? Mihai Stanescu – Executive Coach – RoCoach detaliaza comprehensiv cele trei caracteristici pe care trebuie sa le detina fiecare lider de companie/ persoana cu functie executiva: integritate, credibilitate, carisma.

 

Evenimentul “CEO Conference – Shaping the future” este organizat de Doingbusiness.ro. ,,CEO Conference reuneste o componenta unica de persoane influente la nivelul mediului de afaceri, consultantilor, decidentilor si reprezentanti ai institutiilor de prestigiu nationale si internationale. Conferinta reprezinta astfel o platforma excelenta pentru discutii la nivel inalt si oportunitati exclusive de afaceri pentru participanti’’, spune Dumitru Ion – CEO Doingbusiness.ro.

 

Agenda evenimentului si conditiile de participare sunt disponibile aici.

 

Co-organizator al conferintei este EY Romania. Partenerii evenimentului sunt Coca-Cola HBC Romania, Raiffeisen Bank Romania, Expense Reduction Analysts, Coface Romania, RoCoach. Conferinta este sustinuta de sponsorii: Dr. Pendl & Dr. Piswanger, Regus, Business Lease, 1tedjob si Immofinanz, iar Foreign Investors Council si Asociatia Administratorilor Independenti sunt Organizatiile Suport ale evenimentului.

 

Partenerii media ai evenimentului sunt: Revista CARIERE, InvestClub, Evenimente Biz, Calendar Evenimente, Forbes Romania, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, Manager Express, AGERPRES, Prbox.ro, RBE Connect, Saptamana Financiara, Buzz! Camp, BuzzJob, Inspire, Editura Amaltea, Spatiulconstruit.ro, MANPRES.
 

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL