loader
Duncea, Stefanescu & Associates anunta cooptarea lui Razvan Enache ca Tax Partner si promovarea Av. Elena Ichimescu in pozitia de Managing Associate

Duncea, Stefanescu & Associates anunta cooptarea lui Razvan Enache ca Tax Partner si promovarea Av. Elena Ichimescu in pozitia de Managing Associate

Actualmente consultant fiscal si membru activ al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania, Razvan ENACHE detine o experienta foarte vasta in domeniul inspectiei fiscale

Totodata, cunostintele sale acoperind o gama larga de industrii, de la firme IT, dealeri si importatori auto, agentii de turism, institutii financiare, retail, industria lemnului si a mobilei, industria farmaceutica, agricultura, furnizori de servicii etc.

 

Anterior cooptarii sale, Enache a detinut timp de 17 ani functii executive in cadrul ANAF, iar din 2012 a indeplinit rol de conducere in cadrul structurilor de Inspectie Fiscala. De asemenea, el a fost si formator pe problematici de inspectie fiscala in cadrul programului de dezvoltare si modernizare ANAF, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti.

 

„Suntem deosebit de multumiti de alegerea de a-l coopta pe Razvan in echipa noastra. Razvan impresioneaza prin cunostintele sale solide teoretico-practice dar, lucruri cel putin la fel de importante, prin seriozitate, dedicatie fata de profesie si colegialitate. Experienta sa in materie de legislatie fiscala va contribui, fara indoiala, la o abordare mult mai complexa dar si completa a problematicii fiscale cu care se confrunta in mod curent partenerii nostri de afaceri. in conditiile in care legislatia in domeniu este intr-o continua schimbare si comporta interpretari variate, de multe ori contrare, aportul lui Razvan la dezvoltarea practicii noastre de consultanta fiscala devine si mai important. ii uram mult succes in echipa Duncea, stefanescu si in noua pozitie!” (Adriana Duncea & Cosmin stefanescu, Co-Managing Partners)

 

 

Elena ICHIMESCU (35) – Managing Associate

 

 

Elena ICHIMESCU detine o experienta de peste 12 ani in consilierea clientilor locali si internationali in diverse arii: probleme de dreptul muncii, pregatire si negociere de contracte (inclusiv vanzare, leasing, concesiune), asistenta in cadrul proiectelor de due diligence sau tranzactii imobiliare, litigii (inclusiv litigii de munca).

 

In ceea ce priveste dreptul muncii, Elena a construit o practica excelenta in aceasta materie, fiind implicata in proiecte precum intocmirea contractelor de munca si a regulamentelor interne, negocieri colective sau individuale, restructurari de posturi, concedieri individuale sau colective, litigii de munca etc. A asistat, de asemenea, un portofoliu mare de clienti cu privire la aspectele de dreptul muncii care implica armonizarea legislatiei din Romania cu legislatia UE.

Autori

foto
SOCIETATEA CIVILA DE AVOCATI DUNCEA, STEFANESCU SI ASOCIATII