loader
Dosinescu, FlorideLux.ro: Vanzarile online de flori vor creste cu 15% in acest an de Valentine’s Day

Dosinescu, FlorideLux.ro: Vanzarile online de flori vor creste cu 15% in acest an de Valentine’s Day

Pentru ziua de Valentine’s Day, compania preconizeaza triplarea numarului de comenzi zilnice

FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale si cadouri online si offline din Romania, estimeaza ca vanzarile online de flori vor creste cu 15% in acest an de Valentine’s Day fata de editia din 2019. Cu aceasta ocazie, pentru ziua de 14 februarie, compania preconizeaza triplarea numarului de comenzi zilnice.

Pentru Dragobete, FlorideLux.ro se asteapta la o crestere a comenzilor cu aprox. 40% fata de o zi obisnuita. Astfel, potrivit companiei, cele doua sarbatori vor genera circa 12% din totalul vanzarilor anuale.

Cresterea semnificativa a comenzilor va fi potentata si de noul magazin FlorideLux din Bucuresti, deschis pe Bd. Libertatii nr. 22, de unde clientii vor avea posibilitatea sa cumpere pe loc buchete de flori, aranjamente florale, cutii cu trandafiri, cupole cu trandafiri criogenti, dar si cadouri speciale precum ciocolata si lumanari.

Pentru Ziua Indragostitilor, FlorideLux a lansat colectia „Prelude 2020”, in oferta careia se regasesc produse noi precum: cutiile in forma de inima din catifea, trandafirii din aur de 24K, trandafirii de sapun, dar si cateva produse de lux in componenta carora se afla trandafiri de Ecuador. De asemenea, clientii vor gasi in noua colectie si pachete pentru indragostiti sau clasicele buchete de trandafiri rosii.

Potrivit reprezentantilor companiei, pretul mediu pe care clientii FlorideLux il vor plati pentru un buchet de flori de Valentine’s Day va fi de 250 lei. Cel mai scump aranjament floral din oferta pentru Ziua Indragostitilor sunt inimile tridimensionale din trandafiri criogenati care ajung la pretul de 1.000 euro.

„Pentru editia de anul acesta a Valentines Day ne asteptam la o majorare a vanzarilor cu 15% fata de anul trecut, crestere sustinuta si de noua florarie FlorideLux Izvor, deschisa in decembrie anul trecut, in care clientii nostri vor regasi o oferta de produse foarte variata din noua colectie Prelude 2020, dedicata acestei zile. In ceea ce priveste cele mai bine vandute produse, estimam ca acestea vor fi cutiile in forma de inima cu trandafiri criogenati, dar si buchetele cu trandafiri rosii. De asemenea, observam faptul ca Social Media are un impact tot mai mare in decizia de cumparare. Astfel, cei mai multi dintre clienti au tendinta sa opteze pentru aranjamentele si buchetele populare pe canalele de socializare”, a declarat Marius Dosinescu, CEO si fondator FlorideLux.

Din datele FlorideLux.ro, in topul oraselor care vor genera cele mai multe vanzari de Ziua Indragostitilor se afla Bucuresti, urmat de Constanta, Timisoara, Brasov, Ploiesti si Cluj-Napoca. Cei mai multi dintre clientii florariei in aceasta perioada sunt barbati, in proportie de 80% din totalul de clienti.

Pentru aceasta zi, compania a pregatit si o promotie speciala, cu o reducere de 10% pentru clientii care comanda pe loc din magazinul FlorideLux Izvor sau aleg comanda cu ridicare a produselor din magazin.

Autori