loader
Companii de top din domeniul financiar recruteaza studenti si absolventi la Finance Recruitment Day

Companii de top din domeniul financiar recruteaza studenti si absolventi la Finance Recruitment Day

Sub egida Hipo NextGen, Finance Recruitment Day este singurul eveniment din Romania dedicat in totalitate tinerilor la inceput de cariera

Catalyst Solutions anunta organizarea celui mai fresh eveniment, Finance Recruitment Day care va avea loc pe 12 martie la  Hotel Radisson Blu, Bucuresti. Incadrat sub umbrela Hipo NextGen, Finance Recruitment Day este singurul eveniment din Romania dedicat in totalitate tinerilor la inceput de cariera, ce abordeaza domeniul finantelor si toate domeniile asociate acestuia.

Inscrierea la eveniment este gratuita si se realizeaza pana pe 8 martie, pe portalul de cariera hipo.ro  la sectiunea dedicata acestuia: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/139056/HIPO-NextGen/Finance-Recruitment-Day-2020.

Tinerii care doresc sa participe la Finance Recruitment Day trebuie sa indeplineasca cel putin unul dintre criteriile de mai jos:

• Sa fie studenti sau proaspat absolventi ai unei facultati cu profil economic sau pur si simplu pasionati de domeniul finantelor;

• Se afla in cautarea unui program de internship sau job entry-level care sa ii lanseze spre viitoarea cariera in domeniul finance;

• Le place sa lucreze cu numerele, sunt organizati si atenti la detalii;

• Au urmat programe de voluntariat, au avut rezultate deosebite in timpul studiilor sau au beneficiat de expunere internationala.

Fiind un eveniment de cariera premium, desfasurat sub tema Speed up your Finance Career, Finance Recruitment Day va gazdui companii de top din Romania pregatite sa le ofere tinerilor participanti insight-uri din domeniul economic si sa ii recruteze pe cei mai entuziasti. Primele companii care si-au anuntat prezenta la eveniment sunt: KPMG - Partener Principal, Allianz Technology, Deloitte Romania, Mazars, PwC, Schlumberger si EY.

In urma contactarii tinerilor care au participat la editia anterioara a evenimentului, rezultatele atesta faptul ca 31% dintre acestia s-au angajat in urma evenimentului la una dintre companiile participante sau la alte companii de top din Romania.

Tinerii pasionati de domeniul financiar nu ar trebui sa rateze evenimentul de cariera Finance Recruitment Day

Pentru o experienta completa in cadrul evenimentului, studentii si proaspat absolventii vor avea parte de zona de networking impreuna cu Finance Gamification Area powered by KPMG, Partener principal al evenimentului, unde vor fi sfatuiti si ajutati sa decida care este domeniul spre care acestia sa se indrepte: Finante, Audit, Contabilitate, Taxe, Legal, Banci.

Tinerii interesati sa se angajeze au posibilitatea de a trece prin mai multe procese se selectie si de a fi recrutati rapid dupa eveniment pentru oportunitatile de cariera dedicate juniorilor. De asemenea, participantii vor beneficia de acces la multiple oportunitati de cariera in domeniu precum programele de internship si trainee sau joburi entry-level.

Agenda evenimentului cuprinde si zona de dezvoltare personala si profesionala prin: workshopuri interactive, speed interviews, conferinte si networking cu unele dintre cele mai mari companii din domeniu.

Tinerii interesati sa participe la Finance Recruitment Day, se pot inscrie pana pe data de 8 martie, accesand site-ul: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/139056/HIPO-NextGen/Finance-Recruitment-Day-2020 unde sunt disponibile toate detaliile despre eveniment.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie romaneasca de consultanta in resurse umane, specializata in solutii de recrutare si employer branding. In cei 13 ani de experienta, Catalyst a devenit cunoscuta pentru unele dintre cele mai mari proiecte si evenimente din domeniu, precum :

www.hipo.ro, singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare;

Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, care are loc de doua ori pe an, in Bucuresti, Timisoara si online, pe www.hipo.ro;

DevTalks, eveniment care reuneste 1.000 de profesionisti IT pasionati de web, online, Cloud computing si Big Data;

Top Talents Romania, program care identifica si premiaza cei mai valorosi 300 de tineri romani;

Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piata, care masoara gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia.

Autori

foto
CATALYST SOLUTIONS SRL