loader
Deloitte Romania lanseaza platforma de automatizare Processo pentru IMM-uri si corporatii

Deloitte Romania lanseaza platforma de automatizare Processo pentru IMM-uri si corporatii

Deloitte Romania lanseaza platforma de automatizare Processo, care permite companiilor sa creeze modele de afaceri si de decizie, precum si sa o integreze cu sistemele pe care le folosesc deja.

Creata de echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanta in management a Deloitte Romania, platforma Processo se adreseaza IMM-urilor si corporatiilor, precum si autoritatilor publice centrale si locale.

„Deloitte este lider global in consultanta in tehnologie, o linie de servicii pe care am dezvoltat-o semnificativ si in Romania. Pentru multe companii locale, automatizarea proceselor de business reprezinta o necesitate pentru a-si imbunatati productivitatea, a reduce costurile, a elimina erorile, a-si deservi mai bine clientii si pentru a gestiona mai eficient relatia cu angajatii. Processo este o platforma software care permite companiilor din numeroase industrii sa beneficieze de automatizare printr-o implementare agila”, a declarat Dinu Bumbacea, Partener coordonator Consultanta, Deloitte Romania.

Processo raspunde unor nevoi specifice de business, cum ar fi gestionarea proiectelor si a bugetelor, a sarcinilor si a echipelor, a contractelor si a proceselor. De asemenea, platforma permite arhivarea electronica a documentelor in conformitate cu legislatia locala.

„Am construit aceasta platforma supla, low-code, pentru companii care doresc sa accelereze transformarea digitala si sa defineasca sau sa-si imbunatateasca procesele interne, asigurand in acelasi timp respectarea tuturor reglementarilor in vigoare, precum si sa-si gestioneze mai bine documentele si rapoartele. De asemenea, Processo permite comunicarea cu orice terta platforma pentru schimb de date, fiind astfel o solutie ideala pentru companiile care utilizeaza diferite sisteme interne care acum trebuie integrate”, a declarat Vladimir Aninoiu, Director Tehnologie, Deloitte Romania.

Practica de Consultanta a Deloitte Romania s-a consolidat in ultimii ani prin extinderea competentelor in automatizarea proceselor robotizate (robotic process automation - RPA) si in data analytics.

La nivel global, Deloitte este recunoscut de mai multi ani drept lider in consultanta in tehnologie si in domeniul transformarii digitale, inclusiv prin intermediul parteneriatelor cu Apple, Facebook, Amazon, SAP, Salesforce, UiPath si alti giganti in tehnologie.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente catre clienti din sectorul public si privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente in topul Fortune Global 500® sunt clienti Deloitte, prin intermediul retelei sale globale de firme membre care activeaza in peste 150 de tari si teritorii, oferind resurse internationale, perspective locale si servicii de cea mai inalta calitate pentru a aborda provocari de business complexe. Obiectivul Deloitte este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor 286.000 de profesionisti ai sai.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii SCA, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta in management si consultanta financiara, servicii de managementul riscului, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.500 de profesionisti.

Pentru a afla mai multe despre reteaua globala a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre

Autori

foto
DELOITTE TEHNOLOGIE SRL