loader
Deloitte Romania isi consolideaza echipa de management prin promovarea a patru angajati la nivelul de directori

Deloitte Romania isi consolideaza echipa de management prin promovarea a patru angajati la nivelul de directori

Andrada Tanase, Monica Tariuc, Vlad Balan si Ion Efros sunt cei patru angajati care consolideaza echipa de management

Deloitte Romania isi consolideaza echipa de management prin promovarea a patru angajati din practicile de consultanta in managementul riscului, de consultanta fiscala, de consultanta financiara si de audit ca urmare a contributiei si implicarii acestora in oferirea de servicii catre clienti si in dezvoltarea echipelor. Andrada Tanase a fost promovata pe pozitia de Director in practica de consultanta in managementul riscului, Monica Tariuc a fost numita Director Global Employer Services in cadrul practicii de consultanta fiscala, Vlad Balan a fost numit Director Consultanta Financiara si Ion Efros, Director de Audit, incepand cu 1 septembrie 2021.

Sunt mandru de colegii care au devenit parte a echipei noastre de conducere datorita implicarii lor distinctive in crearea unui impact semnificativ asupra clientilor si angajatilor Deloitte. Andrada, Monica, Vlad si Ion sunt profesionisti remarcabili, implicati activ in deservirea clientilor si in formarea altor experti talentati. Sunt convins ca vor contribui cu succes la accelerarea cresterii Deloitte Romania, la consolidarea reputatiei organizatiei si a prezentei noastre in comunitatea de afaceri din Romania”, a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

Andrada Tanase, Director in practica de consultanta in managementul riscului,  s-a alaturat echipei Deloitte in 2015 si are o experienta de zece ani in domeniul reglementarilor Basel III, practicilor de supraveghere, managementul riscurilor si serviciilor de audit si raportare in sectorul financiar. A coordonat proiecte pe diverse teme de risc si de reglementare, cum ar fi procesul intern de evaluare a adecvarii capitalului (ICAAP), procesul intern de evaluare a adecvarii lichiditatii (ILAAP), planuri de afaceri, licentiere si autorizari, redresare si rezolutie. Andrada este, de asemenea, trainer pentru Institutul Bancar din Romania si Republica Moldova si pentru mai multe banci comerciale si centrale din Europa. Ea este membra a Asociatiei Expertilor Contabili Autorizati (ACCA), a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si detine certificarea Financial Risk Manager (FRM) acordata de Asociatia Globala a Profesionistilor in Managementul Riscului (GARP).

Monica Tariuc, Director Global Employer Services in cadrul practicii de consultanta fiscala, s-a alaturat Deloitte in 2008 ca intern si inca de atunci s-a specializat in probleme ce tin de mobilitatea angajatilor la nivel global. Ea este recunoscuta de clienti pentru cunostintele sale tehnice in acest domeniu, capacitatea sa de a coordona proiecte mari la nivel global si regional, interesul sau autentic pentru imbunatatirea proceselor zilnice si pentru gandirea ei out-of-the-box si solutiile inovatoare. Monica se concentreaza acum pe cresterea gradului de constientizare si sprijinirea organizatiilor in regandirea politicilor de mobilitate, astfel incat conceptul de munca la distanta - munca de acasa, din vacanta, de pretutindeni sau de orice alt tip - sa fie inteles si gestionat in mod corespunzator atat de companii, cat si de angajati. De asemenea, ea a fost implicata in proiectarea si implementarea instrumentelor tehnologice proprietare Deloitte care ajuta la monitorizarea si indeplinirea obligatiilor de raportare pentru angajatii mobili din toate tarile.

Vlad Balan, Director Consultanta Financiara, s-a alaturat Deloitte ca intern in departamentul de audit in ultimul sau an de studii universitare in 2008. Doi ani mai tarziu, facea partea din echipa de consultanta financiara si de atunci a lucrat la numeroase proiecte, majoritatea constand in oferirea de servicii de due diligence si tranzactii. Companiile pe care le-a servit cu succes in ultimii 11 ani sunt active in diverse industrii, dar se concentreaza in principal pe sectorul imobiliar si de energie. Vlad a lucrat cu companii de top din sectoarele lor si in tranzactii care sunt considerate repere atat pentru orice profesionist din acest domeniu, cat si pentru domeniul fuziunilor si achizitiilor din Romania, cum ar fi vanzarea subsidiarelor din Romania detinute de Grupul CEZ catre Macquarie Infrastructure and Real Assets. El este membru al Asociatiei Expertilor Contabili Autorizati (ACCA) si absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare, Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Cu o experienta de peste 12 ani in servicii de audit si consultanta, Ion Efros, Director de Audit, si-a inceput cariera in practica Deloitte din Moldova in 2007, apoi a condus biroul Deloitte din Timisoara pana in 2019. Cea mai mare parte a portofoliului sau consta in oferirea de servicii privind raportarea duala, si anume Standardele Romane de Contabilitate (SRC) si Standardele Internationale de Raportare Financiara (IFRS). A lucrat cu organizatii din diverse industrii, in special cu companii din sectorul produselor de consum si industriale. Este membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), al Autoritatii de Supraveghere Publica a Activitatii de Audit Statutar (ASPAAS), al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si al Asociatiei Expertilor Contabili Autorizati (ACCA). Ion detine o diploma de licenta in contabilitate si audit, o alta in drept economic si are un master in managementul afacerilor.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente catre clienti din sectorul public si privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente in topul Fortune Global 500® sunt clienti Deloitte, prin intermediul retelei sale globale de firme membre care activeaza in peste 150 de tari si teritorii, oferind resurse internationale, perspective locale si servicii de cea mai inalta calitate pentru a aborda provocari de business complexe. Obiectivul Deloitte este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor peste 330.000 de profesionisti ai sai.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta in management si consultanta financiara, servicii de managementul riscului, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a 2.000 de profesionisti.

Pentru a afla mai multe despre reteaua globala a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL