loader
Deloitte Romania isi consolideaza echipa de management a departamentului Audit si Servicii conexe, prin promovarea a patru angajati in functiile de directori

Deloitte Romania isi consolideaza echipa de management a departamentului Audit si Servicii conexe, prin promovarea a patru angajati in functiile de directori

Preluarea responsabilitatilor care deriva din rolul de director reprezinta un moment important in carierele lor si o confirmare a angajamentului, expertizei si contributiei lor la evolutia firmei

Deloitte Romania isi consolideaza echipa de management a departamentului Audit si Servicii conexe, prin promovarea lui Alexandru Stancu, a Anei Serban, a lui Florian Sima si a Ralucai Burciu in functiile de directori, incepand cu data de 1 septembrie 2023.

Preluarea responsabilitatilor care deriva din rolul de director reprezinta un moment important in carierele colegilor mei si o confirmare a angajamentului, expertizei si contributiei lor la evolutia firmei. Ii felicit si le multumesc pentru dedicarea cu care isi deservesc clientii si cu care contribuie la dezvoltarea echipelor lor. Am incredere ca se vor ridica la inaltimea asteptarilor in aceasta organizatie care are atat o istorie foarte bogata, fiind prima din lume care a efectuat un audit financiar, acum peste 175 de ani, cat si privilegiul de a orienta profesia de auditor catre viitor”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

Alexandru Stancu s-a alaturat Deloitte ca membru al echipei din Timisoara in 2020 si are peste 12 ani de experienta in audit. Lucreaza cu clienti din sectoarele bunuri de consum, agricultura si auto, atat cu companii multinationale, cat si cu antreprenori. Contributia sa a fost esentiala la dezvoltarea practicii de audit a Deloitte din Timisoara. Este membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si a absolvit Facultatea de Economie si Managementul Afacerilor din Timisoara.

Cu peste 15 ani de experienta in proiecte de audit si consultanta pentru companii active in industria asigurarilor - viata, sanatate si non-viata -, Ana Serban s-a alaturat Deloitte in 2022. Are o vasta experienta in analiza si raportare financiara, audit financiar, implementarea IFRS (inclusiv IFRS 17), Solvabilitate II si in managementul proiectelor. Ana este membra a Asociatiei Contabililor Certificati din Marea Britanie (ACCA), a Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si a Autoritatii pentru Supraveghere Publica a Activitatii de Audit Statutar (ASPAAS). Este absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Florian Sima este membru al echipei Deloitte din 2011. Are 15 ani de experienta profesionala, pe parcursul carora a fost implicat in diverse proiecte in sectoarele retail, bunuri de consum si bunuri industriale. De asemenea, el a avut un rol important in dezvoltarea echipei din Bucuresti, in calitate de coordonator al procesului de recrutare pentru departamentul Audit. Florian este membru al Asociatiei Contabililor Certificati din Marea Britanie (ACCA), al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si al Autoritatii pentru Supraveghere Publica a Activitatii de Audit Statutar (ASPAAS).

Raluca Burciu are o experienta profesionala de peste 17 ani, dintre care 12 in cadrul Deloitte. A fost implicata in proiecte complexe de audit de grup pentru companii din sectoarele jocuri de noroc, auto si bunuri de consum. De asemenea, ea coordoneaza proiectele de training pentru echipele de audit din Bucuresti si de la birourile regionale, contribuind astfel activ la dezvoltarea profesionala a colegilor sai. Este membra a Asociatiei Contabililor Certificati din Marea Britanie (ACCA), a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), a Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), a Camerei Consultantilor Fiscali si a Autoritatii pentru Supraveghere Publica a Activitatii de Audit Statutar (ASPAAS).

Practica de Audit si Servicii conexe a Deloitte Romania are aproximativ 200 de experti si ofera clientilor sai servicii de audit al situatiilor financiare intocmite in conformitate cu standardele de raportare locale si internationale, servicii de revizuire a sistemelor de raportare financiara si a mediului de control intern, servicii pe baza de proceduri convenite, precum si servicii de consultanta financiar-contabila privind aspecte derivate din schimbarile legislative, precum reglementarile contabile din Romania si standardele internationale de raportare financiara (IFRS).

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta fiscala si juridica, consultanta, consultanta financiara si managementul riscului catre aproximativ 90% din companiile prezente in topul Fortune Global 500® si catre mii de companii din sectorul privat. Expertii firmei contribuie la atingerea unor rezultate masurabile si de durata, care ajuta la consolidarea increderii in pietele de capital, care permit companiilor sa se transforme, sa prospere si sa deschida calea catre o economie mai puternica, catre o societate mai echitabila si o lume sustenabila. Cu o istorie de peste 175 de ani, Deloitte acopera peste 150 de tari si teritorii. Obiectivul sau este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor aproximativ 415.000 de profesionisti la nivel mondial.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta si managementul riscului, consultanta financiara, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 3.000 de profesionisti.

Pentru a afla mai multe despre reteaua globala a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL