loader
Deloitte Romania isi consolideaza birourile regionale din Cluj-Napoca si Timisoara

Deloitte Romania isi consolideaza birourile regionale din Cluj-Napoca si Timisoara

Deloitte Romania isi consolideaza birourile regionale din Cluj-Napoca si Timisoara si l-a numit pe Ovidiu Zaberca in functia de Senior Business Development Manager.

Cu o experienta profesionala de 15 ani in vanzari de servicii catre companii, Ovidiu a lucrat in industrii precum telecomunicatii, servicii financiare si consultanta, in ultimii ani ocupand o pozitie similara in cadrul unei alte companii din Big 4.

Ariile lui de expertiza integreaza planificarea strategiei de marketing si managementul dezvoltarii afacerilor la nivel regional, in colaborare cu investitori si executivi de top din companii antreprenoriale si multinationale. In rolul sau actual, Ovidiu Zaberca este responsabil de gestionarea si dezvoltarea relatiei cu clientii, de la propunerea de servicii si de solutii personalizate pentru fiecare client, pana la finalizarea colaborarilor, in contextul unui mediu de afaceri foarte dinamic, cu nevoi complexe. De asemenea, el este responsabil de stabilirea de noi parteneriate in cadrul comunitatii regionale de business.

„De peste un deceniu, birourile regionale ale Deloitte sprijina companiile sa exploateze oportunitati si sa se adapteze la schimbari, astfel incat sa fie cat mai bine pregatite pentru a face fata oricarei provocari. Timis si Cluj reprezinta unii dintre cei mai mari poli de business din tara si speram sa contribuim la consolidarea mediului de afaceri din aceste judete prin gama noastra variata de servicii de consultanta si de conformitate, de acum si cu sprijinul important al lui Ovidiu", a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

Din pozitia de Senior Business Development Manager, Ovidiu Zaberca faciliteaza accesul clientilor la toate tipurile de servicii oferite de catre expertii Deloitte Romania care lucreaza atat in birourile regionale din Cluj-Napoca si Timisoara, cat si in Bucuresti.

Deloitte Romania si-a deschis birourile regionale din Cluj-Napoca si Timisoara in anul 2008, prin intermediul carora ofera servicii de audit, servicii fiscale si juridice.

 

Autori

foto
DELOITTE TAX SRL