loader
Deloitte Romania anunta un nou partener al practicii de taxe

Deloitte Romania anunta un nou partener al practicii de taxe

Deloitte Romania anunta ca, din luna iunie 2018, Alexandra Smedoiu s-a alaturat conducerii firmei in pozitia de Partener in cadrul practicii de taxe. Din acest rol, Alexandra va coordona serviciile de consultanta in domeniul impozitelor directe pentru companii.

“Sunt foarte incantat ca Alexandra, un profesionist foarte apreciat si cunoscut pe piata locala, a acceptat sa faca parte din echipa de taxe Deloitte. Am convingerea ca datorita expertizei sale solide si experientei semnificative Alexandra va contribui decisiv la atingerea scopului nostru comun de avea un impact de durata care conteaza pentru afacerile clientilor nostri, carierele colegilor si societate”, declara Dan Badin, Partener Coordonator, Servicii Fiscale si Juridice, Deloitte Romania.


Alexandra are o experienta de aproape 15 ani in consultanta fiscala. Anterior, ea a ocupat pozitia de director in cadrul unei alte companii din Big 4.

 

„Sunt extrem de onorata sa ma alatur echipei Deloitte Romania. Cred ca o firma de talia Deloitte, pe langa asistenta pe care o ofera clientilor, are si obligatia de a contribui la bunul mers al societatii romanesti. Din acest rol, imi propun sa ma implic in initiativele legislative cu impact asupra economiei si asupra firmelor din Romania in general si sa promovez standarde corecte de fiscalitate si predictibilitate fiscala, fara de care Romania nu poate avea o dezvoltare continua si armonioasa in viitor", spune Alexandra Smedoiu.

 

De-a lungul timpului, Alexandra a coordonat numeroase proiecte, locale si internationale, preponderent pentru clienti din industria serviciilor financiare, dar si pentru companii din domeniul imobiliar. Experienta ei profesionala include o arie larga de proiecte, de la revizii si audituri fiscale, la asistenta in tranzactii si controale fiscale. Alexandra este membru al Camerei Consultantilor fiscali din Romania, al Asociatiei Contabililor Autorizati (ACCA) din Maria Britanie, al Institutului de Fiscalitate Internationala (ADIT) din Marea Britanie si al Asociatei Analistilor Financiari CFA. Alexandra este si vice-presedinte al CFA Romania, asociatia analistilor financiari certificati CFA.

 

Cu o echipa de aproape 150 de angajati, practica de taxe Deloitte Romania este coordonata in prezent de 6 parteneri si 8 directori.

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL