loader
Deloitte Romania a asistat Alior Bank in vanzarea catre Patria Bank a unui portofoliu de credite performante acordate persoanelor fizice in valoare de aproximativ 97 de milioane de lei

Deloitte Romania a asistat Alior Bank in vanzarea catre Patria Bank a unui portofoliu de credite performante acordate persoanelor fizice in valoare de aproximativ 97 de milioane de lei

Tranzactia, care consta in credite de consum performante cu un sold de aproximativ 97 de milioane de lei la 30 aprilie 2024, este asteptata sa se incheie in septembrie 2024

Deloitte Romania a oferit asistenta sucursalei din Romania a institutiei financiare poloneze Alior Bank in vanzarea unui portofoliu de credite de aproximativ 4.000 de clienti persoane fizice catre Patria Bank. Tranzactia, care consta in credite de consum performante cu un sold de aproximativ 97 de milioane de lei la 30 aprilie 2024, este asteptata sa se incheie in septembrie 2024.

Suntem onorati ca am avut oportunitatea de a oferi asistenta in cadrul acestei tranzactii. Acest proiect remarcabil subliniaza angajamentul nostru de a oferi Alior Bank cele mai bune solutii financiare. Dedicarea si expertiza intregii echipe au fost esentiale pentru succesul tranzactiei si suntem incantati ca am contribuit la acest proiect special”, a declarat Radu Dumitrescu, Partener Coordonator Consultanta Financiara, Deloitte Romania.

Echipa Deloitte Romania a fost formata din Radu Dumitrescu, Partener Coordonator, Ionut Vasilescu, Director Adjunct, si Iulia Georgescu, Senior Associate, din cadrul practicii de Consultanta Financiara, si a lucrat indeaproape cu echipa Deloitte din Polonia, formata din consultantii financiari Piotr Rudnicki, Director Adjunct, si Karol Szczygielski, Associate.

Fondata in 2008 de un grup italian, Alior Bank este al optulea cel mai mare grup bancar din Polonia dupa active. Este listata la Bursa de Valori din Varsovia si actiunile sale sunt incluse in indicele bursier WIG20. Cel mai mare actionar al Alior Bank este Grupul PZU, una dintre cele mai mari institutii financiare din Polonia si din Europa Centrala si de Est.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta fiscala si juridica, consultanta, consultanta financiara si managementul riscului catre aproximativ 90% din companiile prezente in topul Fortune Global 500® si catre mii de companii din sectorul privat. Expertii firmei contribuie la atingerea unor rezultate masurabile si de durata, care ajuta la consolidarea increderii in pietele de capital, care permit companiilor sa se transforme, sa prospere si sa deschida calea catre o economie mai puternica, catre o societate mai echitabila si o lume sustenabila. Cu o istorie de peste 175 de ani, Deloitte acopera peste 150 de tari si teritorii. Obiectivul sau este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor aproximativ 457.000 de profesionisti la nivel mondial.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta si managementul riscului, consultanta financiara, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 3.400 de profesionisti.

Pentru a afla mai multe despre reteaua globala a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL