loader

Deloitte invita companiile specializate in tehnologii curate sa aplice pentru programul EU Business Avenues

Data-limita: 13 februarie 2015

Companiile specializate in tehnologii curate sunt invitate sa aplice pentru o misiune de afaceri de o saptamana in Singapore si Vietnam, in cadrul programului EU Business Avenues finantat de Comisia Europeana.

 

Evenimentul va avea loc intre 15 si 19 iunie 2015, iar data-limita pentru depunerea aplicatiilor este 13 februarie 2015. Participantii vor avea acces la cele mai noi informatii din piata si consiliere, precum si intalniri cu companiile interesate din domeniu, atat in Singapore cat si in Vietnam.

 

Principalele arii de interes in Singapore vor fi solutii pentru purificarea apei si managementul deseurilor, controlul poluarii si reciclarea, in timp ce in Vietnam accentul se va pune pe metode de purificarea apei si managementul deseurilor. Cea de-a doua parte a misiunii se concentreaza pe energii regenerabile, atat pentru Singapore cat si pentru Vietnam si pe retele inteligente si eficienta energetica doar in Singapore.

 

Criterii de eligibilitate:

* Companiile trebuie sa fie active de cinci ani si sa poata demonstra rezultate financiare pe o perioada de trei ani

* Sa aiba actionariat integral sau partial din UE si sa aiba obiectele principale de activitate in UE

* Sa fie active sau operationale in tehnologii curate, mediu, energie regenerabila sau eficienta energetica, fie ca producator, subcontractor sau companie care sa dezvolte propriile tehnologii

* Sa dovedeasca interes pentru dezvoltarea afacerii pe pietele din Sud-Estul Asiei

* Sa aiba o cifra de afaceri si un numar de angajati suficiente pentru a patrunde pe pietele din Sud-Estul Asiei cu succes

 

Programul acopera 80% din costurile cu serviciile personalizate de pana la 1600 de EUR si sprijin financiar cu cazarea de pana la 1.000 EUR. Companiile pot sa aplice direct pe site-ul campaniei, la www.businessavenues.eu. Inregistrarea este gratuita.

 

Despre Programul Business Avenues:

Programul EU Business Avenues este un program-pilot menit sa extinda initiativa EU Gateway pe piete noi, ca urmare a succesului acestuia in Japonia si Coreea de Sud, incepand din 1994. Programul se concentreaza asupra Sud-Estului Asiei, in special Singapore, Malaezia si Vietnam, unde cresterea economica este puternica, si foloseste Singapore drept centru. Programul completeaza schimburile economice continue dintre UE si tarile din Sud-Estul Asiei si isi propune sa capitalizeze Acordul de comert liber initiat de UE cu Singapore, care urmeaza sa devina aplicabil la sfarsitul lui 2014, precum si negocierile din cadrul schimbului comercial dintre UE si tari ca Malaezia si Vietnam.

 

Mai multe informatii despre EU Business Avenues pot fi accesate pe site-ul campaniei: www.businessavenues.eu. De asemenea, informatii suplimentare pot fi aflate de la Andreea Posirca, email aposirca@deloittece.com sau de la Jakub Kedziora, jkedziora@deloittece.com. Operatorii programului din Statele Membre pot oferi companiilor mai multe detalii referitoare la program si la evenimentele ce se desfasoara sub egida programului.

Autori

foto
DELOITTE TAX SRL